ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης ψήφισε “όχι” για την χορηγία της interwetten για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του

O Άρης ψήφισε “όχι” για την χορηγία της interwetten για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του.

Στο σημερινό Δ.Σ της Λίγκας, εκτός από την έγκριση της 2ης και 3ης αγωνιστικής αλλά και την πρόταση για τα ημιτελικά και τον τελικό Κυπέλλου, οι ομάδες έπρεπε να ψηφίσουν και για τη νέα πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε ενστάσεις, δέκα ομάδες ήταν υπέρ, ενώ τρεις αρνητικές (Ολυμπιακός και ΑΕΛ με τον Αρη να ψηφίζει όχι λόγω της άλλης στοιχηματικής εταιρείας που έχει για χορηγό) και δυο ψήφισαν λευκό (Πανιώνιος και ΕΠΟ).

Η εξήγηση για την ΠΑΕ Άρης είναι ξεκάθαρη και έχει να κάνει μόνο με την προάσπιση των συμφερόντων της: στους όρους που βάζει η interwetten δημιουργεί προβλήματα στη συνεργασία που υπάρχει με τον χορηγό εταιρία την betshop, όπως π.χ. στην τοποθέτηση των διαφημιστικών πινακίδων κ.α. Ένα σημαντικό θέμα που αφορά τους κιτρινόμαυρους, έχοντας υπογράψει μια εμπορική συμφωνία με την betshop.

Σε κάθε περίπτωση, πέρασε η πρόταση της Interwetten και οι ομάδες περιμένουν να λάβουν στα χέρια τους το ακριβές πλάνο. Να τονιστεί πως υπάρχει σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία και την Λίγκα και αυτή θα είναι νέα για την οποία θα σταλεί στην συνέχεια προσχέδιο στις ομάδες.

To Top