O έλεγχος του Άρη από το PRESSARIS!

Ήττα …ψυχολογίας για τον Άρη στη φιλόξενη Ριζούπολη. Δεν είναι μόνο οι χαμένοι βαθμοί από έναν κατώτερο αντίπαλο, αλλά η νίκη-δώρο που πρόσφερε απλόχερα σε μια μέτρια ομάδα. Τέτοιες εμφανίσεις δεν αποτελούν οδηγό για μια ομάδα όπως ο Άρης!    
 
 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7
Δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε καθώς και στις δυο περιπτώσεις έμεινε εκτεθειμένος από την άμυνά του. Αντίθετα, όποτε χρειάστηκε είχε σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ: 5
Προβληματικό το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία. Ίσως επηρεάστηκε από την επιστροφή στην έδρα της προηγούμενης ομάδας του, ίσως το άγχος του επίσημου αγώνα, οδήγησε το κεντρικό αμυντικό του Άρη σε λάθη. Η παρουσία του στα φιλικά παιχνίδια έδειξε άλλα στοιχεία.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 6
 
Ούτε αυτός διασώθηκε από την κακή εικόνα που έδειξε ο Άρης ανασταλτικά. Ο Ισπανός αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της αμυντικής γραμμής, ωστόσο δεν κατάφερε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του. Μάλιστα παρασύρθηκε και ο ίδιος σε λάθη. 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΟΣ: 5
Μέτριο παιχνίδι από τον κατά γενική ομολογία ικανό μέσο των κίτρινων. Έχουμε τονίσει κατ΄ επανάληψη πως το μεγαλύτερο αρνητικό ατομικό χαρακτηριστικό του είναι οι μεταπτώσεις στην απόδοσή του.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 7
Από τους κορυφαίους του Άρη. Μοίρασε και κράτησε την μπάλα όσο μπορούσε. Ασφαλώς μπορεί να δώσει περισσότερα. Η μεσαία γραμμή του Άρη τον έχει απόλυτη ανάγκη.
 
ΑΛΟΖΕ ΟΥΝΤΟΖΙ: 7
Κι αυτός ανήκει στους διακριθέντες. Με βάση την εικόνα του αγώνα θα έπρεπε να πάρει την πρωτοβουλία για περισσότερες ατομικές ενέργειες. Δυστυχώς όσες επιχείρησε έμειναν ουσιαστικά ημιτελής.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: 5
Μετριότατο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η αδυναμία των δύο πλάγιων μπακ να ανέβουν στην πλευρά τους, δημιουργεί πολλές φορές δημιουργικά προβλήματα. Παράλληλα, υπήρξαν αρκετά προβλήματα ανασταλτικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 6
Κάλυψε τον χώρο ευθύνης του με αρκετά χιλιόμετρα, ωστόσο ήταν απρόσεκτος στις μεταβιβάσεις που επιχείρησε. Μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα, αρκεί να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.
ΤΖΟΝ ΙΜΠΕΧ: 5
Είναι φανερά πίσω σε φυσική κατάσταση. Όταν καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος, τότε θα προσφέρει πραγματικά στο σύνολο.   
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 5
Όπως και ο Κύριας, επηρεάστηκε από την επιστροφή του στη Ριζούπολη. Όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά αποκόμισε ένα τραύμα που ενδεχομένως να του στερήσει τη συμμετοχή στο επόμενο παιχνίδι.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 5
Λίγα πράγματα από τον δεξί οπισθοφύλακα του Άρη. Ο ρόλος του πλάγιου μπακ εκτός από τα ανασταλτικά καθήκοντα, είναι να συνεργάζεται επιτυχώς με τους συμπαίκτες του σε όλη τη γραμμή. Σε αντίθετη περίπτωση δημιουργούνται προβλήματα.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 7
Καλή εμφάνιση στο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Εκτός από το γκολ έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα.
ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: 6
Και με την δική του συμβολή άλλαξε η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του, όπως και τις δυνατότητες να εξελιχθεί.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 6
Αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή μεσοεπιθετικά. Αρκεί να ωριμάσει αγωνιστικά μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά που θα πάρει και φέτος στο πρωτάθλημα.  
 
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΗΣ
 
Οι γηπεδούχοι παίζοντας ουσιαστικά καλύτερα για 13 λεπτά, δεν είπαν όχι στο δώρο του Άρη. Το γεγονός αυτό δεν μειώνει τη νίκης τους, αλλά έδειξαν αδυναμίες που θα κληθούν να διορθώσουν στη συνέχεια.
 
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Με μοναδική εξαίρεση τη φάση του Τάτο στο χέρι του Χατζηζήση, το παιχνίδι δεν είχε δύσκολες φάσεις. Η συγκεκριμένη φάση ήταν στην κρίση του διαιτητή, ο οποίος πέρασε σε γενικές γραμμές απαρατήρητος. Σχετικά καλές αντιδράσεις επέδειξαν οι βοηθοί  Τάτσης και Καλφόγλου.    
To Top