ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O Γιάννης Νάκος blog-ΑΡΗ στο PRESSARIS: “Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει ΑΡΗΣ!”

Ακόμη ένα βάσανο, ακόμη μια πίκρα για τον λαό του ΑΡΗ. Έναν λαό που επί 52 έτη ζητάει το αυτονόητο, έναν τίτλο στον Λευκό Πύργο. Έναν τίτλο για τους νεκρούς του, την ιστορία του και για όλους εκείνους που βγάζουν ψυχή και λαρύγγι στα παγωμένα πέταλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράφει ο Γιάννης Νάκος

Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να έχει τέτοια εικόνα. Θα δεχόμουν την ήττα εάν πραγματικά παίζαμε και δείχναμε ρεαλιστικό ενδιαφέρον για πρόκριση. Μα να χάνεις με κατεβασμένα χέρια από τη Λαμία στο 118 ενώ χάνεις πέναλτι στο 124;

Χιτσκοκικό φινάλε, απαγορευτικό για καρδιακούς και όχι μόνο.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν όσα νιώθουμε αυτή τη στιγμή.

Πολλοί θα παρατηρήσατε ή και όχι την απουσία αρθρογραφίας μου. Είχα εντοπίσει και μέσω του PRESSARIS είχα την ευκαιρία να τονίσω από την αρχή τα προβλήματα εντός της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο, με όσα έπραττε ο κ.Μάντζιος να χτυπούν «καμπανάκι» για τη συνέχεια.

Δεν ήθελα να καταντήσω γραφικός. Αγαπάω την ομάδα και επέλεξα να σιωπήσω έως το παιχνίδι του κυπέλλου με τη Λαμία. Η νίκη και η πρόκριση αυτόματα θα είχε ως αποτέλεσμα το να υπάρξουν δύο τελικοί ακόμη για την επίτευξη του στόχου και την κατάκτηση του κυπέλλου. Δύο παιχνίδια για να «κρυφτούν» τα προβλήματα κάτω από το χαλί του υπερ-σύγχρονου χλοοτάπητα του Βικελίδης.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη λαό, φιλάθλους και διοίκηση με ένα αποτέλεσμα που είμαι σίγουρος ότι ακόμη και ο Παναιτωλικός θα είχε ανατρέψει.

Ποδοσφαιριστές» του ΑΡΗ Δεν έχετε ιδέα τι θα πει ΑΡΗΣ.

Δεν αγαπάτε την ομάδα, τους οπαδούς και την ιστορία της.

Διαρροές για τα συμβόλαια σας, ανανεώσεις που πιέζετε να γίνουν και το μυαλό σας σε ξενύχτια, διακοπές, τατουάζ και κουρέματα.

Και στο βάθος όλοι εμείς που σας στηρίζαμε και είμασταν πάντα στο πλευρό σας.

Τελείωσαν τα ψέματα.

Τελείωσαν οι δικαιολογίες.

Τελειώσατε για εμάς.

Υ.Γ (1): Αναμένω άμεσες ενέργειες από τη Διοίκηση με αλλαγή φιλοσοφίας άμεσα.

Το να αλλάξει ο Μάντζιος είναι ένα ενδεχόμενο αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία στη παρούσα φάση. Το καλοκαίρι θα χτιστεί ο ΆΡΗΣ. Αυτό που μπορείς να αλλάξεις ως Διοίκηση είναι η προώθηση ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της ομάδας, ποδοσφαιριστές που «νιώθουν» τι θα πει  ΑΡΗΣ.

Υ.Γ(2): Τέλος να ενημερωθούν οι μάνατζερ των Ματίγια, Μπερτόγλιο, Κουέστα, Ντενίς, Μαντσίνι, Λόπεθ, Μάνου, Μήτρογλου, Χαίροβιτς, Γκάμα, Γκανέα, Ντουάρτε, Μπελανουάν, Σάκιτς ότι οφείλουν να ψάξουν νέα ομάδα και να φέρουν πρόταση είτε για Γενάρη είτε πιο ρεαλιστικά το καλοκαίρι.

To Top