ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O δικηγόρος υπεράσπισης του Ιβάν, ο ίδιος και στην υπόθεση του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

O δικηγόρος υπεράσπισης του Ιβάν είναι ο ίδιος και στην υπόθεση του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ.

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που κράτησε σχεδόν επτά ώρες, ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος του Βούλγαρου οπαδού, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Μετά την διαδικασία, δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος υπεράσπισης του 24χρονου οπαδού, Δημήτρης Τσάκος. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος θεωρείται από τα βαριά “χαρτιά” του δικηγορικού σώματος, αναλαμβάνοντας μόνο σοβαρές, πολύπλοκες και μεγάλης δυσκολίας υποθέσεις με πιο πρόσφατες την υπόθεση του κυκλώματος και της διαφθοράς στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Οκτώβριο και εκείνη του κυκλώματος της «βιομηχανοποίησης γεννήσεων» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για την ιστορία, ο Τσάκος ήταν ο συνήγορος υπεράσπισης του Ιβάν Σαββίδη στις 20/9/2018, ενώπιον του Β’ Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της ένοπλης εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στις 11 Μαρτίου 2018.

Τότε ο Τσάκος για λογαριασμό του πελάτη του ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 6/3/2019. Στην συνέχεια, νέα ημερομηνία εκδίκασης για τις 16 Ιανουαρίου 2020 έλαβε η υπόθεση της εισβολής του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα στο προπέρσινο, επεισοδιακό ντέρμπι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, υπόθεση που είχε οριστεί στις 6/3/2019, όμως ήταν… τελευταία στο πινάκιο και δεν πρόλαβαν να την εκδικάσουν, μετά από δυο αναβολές.

To Top