ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“O Διούδης στους κορυφαίους πορτιέρο της χρονιάς”

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Τρικάλων Γιάννης Ζαλαώρας σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους τερματοφύλακες που ξεχώρισε  στην φετινή σεζόν…

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Ο τερματοφύλακας κρίνεται από την διάρκεια. Μαζί με τον Αποστολίδη που έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις νομίζω ότι ένα πολύ καλό πρόσωπο έδειξαν  ο Βαγγέλης Πίτκας και ο Τσενάμο της Λαμίας, ο Διούδης του Άρη  και ο Γιώργος Στρέζος του ΟΦΗ”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε μιλώντας στο onsports.gr

Ποια είναι η φιλοσοφία σου;

Σαν  προπονητής πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου και να συνεχίσεις να βελτιώνεις τον εαυτό σου στο μέγιστο δυνατό. Στο επαγγελματικό επίπεδο δεν βρίσκεσαι τυχαία. Φτάνεις με κόπο και προσπάθεια. Όμως πιστεύω ότι όλοι μας θα πρέπει, στον βαθμό που μας επιτρέπουν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις να προσφέρουμε την γνώση. Η δική μου φιλοσοφία είναι ότι ο εξοπλισμός, τα γήπεδα ακόμα και οι ασκήσεις προπόνησης είναι απλά εργαλεία, που χρειάζονται τον προπονητή για να δώσουν αποτέλεσμα. Σε όλα τα επίπεδα, κάθε φορά.

Πως ζεις από κοντά τον Περικλή Αμανατίδη, δουλεύοντας μαζί του καθημερινά;

Με τον κόουτς η συνεργασία ξεκίνησε πριν από 4 μήνες ήταν με μια λέξη άψογη. Υπήρχε ταύτιση απόψεων όπως και με τα υπόλοιπα μέλη του team Μωύσιδη Σήφη, Θωμά Κυπαρρίση,  Ζήση Κατσαντώνη  οι οποίοι είναι καταπληκτικοί στην δουλειά τους. Πήρα πολλά πράγματα από αυτούς. Ο coach πρώτα από όλα είναι ένας νέος άνθρωπος. Είναι άνθρωπός του ποδοσφαίρου , όπως και όλα τα παιδιά που τον περιβάλλουν στο προπονητικό stuff. Προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε ότι καλύτερο στο γήπεδο και από εκεί και πέρα επειδή μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο, τα αποτελέσματα μας κρίνουν όλους.

Ένα γενικότερο σχόλιο για την φετινή πορεία της ομάδας;

Τα Τρίκαλα έκαναν έναν  καταπληκτικό δεύτερο γύρο παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και κατά παραδοχή των αντιπάλων μας το καλύτερο στην κατηγορία. Είχαμε κατά μέσο όρο 15 τελικές προσπάθειες σε κάθε αγώνα. Σε ένα ολόκληρο γύρο, δεχθήκαμε 3 γκολ, βάλαμε 43 και αποδείξαμε ότι αντέχουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αυτό αξίζει στην ομάδα μας, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Η μεγαλύτερη αξία είναι η αναγνώριση από τους αντιπάλους μας στην κατηγορία. Αμφισβητήσαμε τις ομάδες πάνω από εμάς. Χωρίς να είσαι ειδικός καταλαβαίνεις ότι αν αυτή η ομάδα παραμείνει και αγκαλιαστεί με αγάπη και εμπιστοσύνη με ελάχιστες προσθήκες θα κάνει πρωταθλητισμό. Θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Πιστεύω ότι κέρδισε  την εμπιστοσύνη του κόσμου και της πόλης. Μας αδικεί η πέμπτη θέση δυστυχώς όμως έτσι είναι τα πράγματα, η ζωή προχωράει.

To Top