ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Κούης στο ντοκιμαντέρ “Οι Θρύλοι των γηπέδων”

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Οι “Θρύλοι των Γηπέδων”, αφιερωμένη σε εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στην COSMOTE TV. Σε αυτή θα υπάρχει αφιέρωμα και για την “σημαία” του Άρη, τον Ντίνο Κούη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου στο COSMOTE HISTORY HD, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Θρύλοι των Γηπέδων» σε παραγωγή COSMOTE TV, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνη. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει, μέσα από συνεντεύξεις, αφηγήσεις και σπάνιο αρχειακό υλικό, τα πορτραίτα σπουδαίων Ελλήνων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, ξεδιπλώνοντας την ίδια την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέσα από ολοκληρωμένη έρευνα με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών κάθε επεισοδίου, δηλώσεις ανθρώπων του αθλητισμού, πρώην συμπαικτών και ανθρώπων που έζησαν από κοντά την πορεία των «θρύλων» στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και πλάνα αρχείου με σημαντικά στιγμιότυπα από τη δράση των παλαιμάχων στα γήπεδα, η σειρά πραγματοποιεί μια συναρπαστική αναδρομή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναβιώνοντας τις σπουδαιότερες στιγμές από τη ζωή και την καριέρα μεγάλων μορφών που «υπηρέτησαν» ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας.

Τα 12 ωριαία επεισόδια της νέας σειράς ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένα στους: Μίμη Δομάζο, Ηλία Υφαντή, Γιώργο Κούδα, Κώστα Νεστορίδη, Νίκο Σαργκάνη, Τάκη Λουκανίδη, Σταύρο Σαράφη, Βασίλη Χατζηπαναγή, Θωμά Μαύρο, Ντίνο Κούη, Μίμη Παπαϊωάννου και Γιώργο Σιδέρη. Κάθε επεισόδιο πλαισιώνεται μουσικά από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι: Σταμάτης Κραουνάκης, Παντελής Θαλασσινός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώτα Νέγκα κ.α που ερμηνεύουν ένα τραγούδι, αφιερωμένο στον κάθε παίκτη.

Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.00 και σε δεύτερη προβολή κάθε Τετάρτη στις 18.00. Αμέσως μετά στην προβολή τους στο COSMOTE HISTORY HD, θα είναι διαθέσιμα και on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

To Top