ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O… κύριος Μπρούνο και ο “δεν ακούω” Μήτρογλου

Ο Μπρούνο Φελίπε ανακοινώθηκε χθες ότι αποτελεί παρελθόν για τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος κύριος ήρθε και κύριος φεύγει. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιελαμβάνονταν στα βασικά σχέδια της τεχνικής ηγεσίας, μια και η απόδοσή του από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Άρη προκάλεσε το θέμα του διαζυγίου του. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που δεν υπολογιζόταν από τον Άκη Μάντζιο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σερίφ Τίρασπολ.

Την ίδια ώρα υπάρχει ένα δεδομένο πρόβλημα.  Ο Άρης δείχνει αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις συζητήσεις που ήδη ξεκίνησαν με τον Κώστα Μήτρογλου για την λύση του συμβολαίου.

Η διαφορά είναι ότι μετά τις πρώτες συζητήσεις ο Μήτρογλου δείχνει ανένδοτος στο να μπει σε μια διαδικασία λύσης της συνεργασίας και προβλέπεται ένα διαπραγματευτικό θρίλερ με τους ανθρώπους του Άρη. Το κάνει σίγουρα πιο δύσκολο, μια και δεν δείχνει διάθεση να βρεθεί χρυσή τομή.

Οι επαφές των δυο πλευρών θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από το συμβόλαιο ολοκληρώνοντας την συνεργασία του με τον παίκτη.

To Top