ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Νταρίντα έρχεται, οι Γερμανοί τον εγκωμιάζουν: “Δεν ήταν όνομα, δούλεψε, γι αυτό και πέτυχε”

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο μαζί με τον ατζέντη του για να συζητήσει επί ελληνικού εδάφους τις λεπτομέρειες προκειμένου να υπογράψει στον Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια και το διαζύγιο του με την Χέρτα (απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις) αποτελεί θέμα συζήτησης στην Γερμανία.

Ο Τσέχος αποτελεί σημείο αναφοράς για την εργατικότητα του. Όπως σημειώνει η “tagesspiegel.de”: “Ο Νταρίντα άφησε το στίγμα του στη Χέρτα, επειδή ακριβώς επειδή δεν είχε ποτέ το μεγαλύτερο όνομα. Ο Φάμπιαν Λουστενμπέργκερ (σ.σ. πρώην συμπαίκτης του στη Χέρτα)  θυμάται ακόμα τις αρχές του καλοκαιριού του 2015. «Ήρθε  και ήταν παρών. Ο Νταρίντα δεν είχε ξεχωρίσει στο παρελθόν ως θεαματικός ποδοσφαιριστής, αλλά έπαιξε και δούλεψε αμέσως. Ήταν εντυπωσιακό»”.

Άλλωστε όπως σημειώσαμε και χθες, πρόκειται για μια μετακίνηση για την οποία δεν χαίρεται και πολύ ο νυν προπονητής της Χέρτα, αφού τον θεωρούσε από τους καλύτερους παίκτες τους, μπλέκοντας παράλληλα και το εγκώμιό του.«Ο Νταρίντα αφήνει κάτι σπουδαίο πίσω του. Ένα σπουδαίο άτιμο, όσοι μπορώ να τον κρίνω μετά από μερικούς μήνες. Ένα πρότυπο επαγγελματισμού και από τους καλύτερους στην προπόνηση. Είναι μοναδικός» δήλωσε ο προπονητής της Χέρτα, Σάντρο Σβαρτζ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “tagesspiegel.de”.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, τρέχουν οι εξελίξεις για την υλοποίηση της πρώτης μεταγραφής του χειμώνα για τον Άρη. Ήδη έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” για μια συμφωνία και εάν όλα πάνε καλά, παίκτης και ατζέντης θα μπουν τη Δευτέρα στο αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να έχουν την τελική συνάντηση και συζήτηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σε αυτήν εφόσον επικυρωθούν όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία και να κλείσει η μεταγραφή του Νταρίντα για τα επόμενα δυο χρόνια στον Άρη.

To Top