ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Πάρντιου… συμβουλεύει τον Τεν Χαχ μετά το “βατερλό”: “Να πει ήμασταν… σκουπίδια και να δείξει προσωπικότητα” (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βιώνει ένα αγωνιστικό “βατερλό”, τερμάτισε τελευταία στους ομίλους του Champions League και η θέση του Τεν Χαχ είναι υπό αμφισβήτηση.

Για την κατάσταση στους «Μπέμπηδες» και πώς θα πρέπει να τη διαχειριστεί ο Ολλανδός τεχνικός, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος μάλιστα έδωσε… συμβουλές στο συνάδελφό του, όπως αναφέρει και η “Daily Express”.

Ανάμεσα στα όσα αναφέρει ο πρώην προπονητής του Άρη: «Κατά την άποψή μου, νομίζω ότι είναι τυχερός που βρίσκεται ακόμη εκεί, με μερικές από τις ήττες που είχαν. Θέλω επίσης να του ζητήσω να δείξει λίγο περισσότερη προσωπικότητα. Πιστεύω ότι παίζει λίγο το παιχνίδι. Δεν μπορεί να λέει ‘είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, δεν υπάρχουν προβλήματα’, νομίζω ότι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να δουν λίγο προσωπικότητα από αυτόν, λίγο περισσότερο”.

Ο Πάρντιου καταλήγοντας στις… συμβουλές του τόνισε:

“Να βγει δηλαδή και να πει: «Στην πραγματικότητα, ήμασταν σκουπίδια και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό». Θα ήθελα να βγει κάπως πιο δυναμικά, διότι αν είναι και στα αποδυτήρια έτσι όπως μιλάει προς τα έξω, νομίζω ότι αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτούς»”.

To Top