ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O… πρεσβευτής Μπεναλουάν “ανοίγει την πόρτα” του Άρη στην Αγγλία!

Ο Γιοάν Μπεναλουάν μίλησε χθες με τα καλύτερα λόγια για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη, την αγάπη του κόσμου του Άρη, αλλά και όλα όσα βιώνει φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο στην φανταστική ατμόσφαιρα που συνάντησε. Σε μια δεύτερη ανάγνωση των δηλώσεων του, προκύπτει κάτι επίσης σημαντικό. Ο Γάλλος έδειξε ότι λειτουργεί ως… πρεσβευτής του Άρη, ανοίγοντας την μεταγραφική… πόρτα των κιτρινόμαυρων στην Αγγλία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Δεν σας κρύβω ότι επικοινωνώ συχνά με φίλους μου και πρώην συμπαίκτες μου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και στη Λέστερ, στους οποίους μιλάω με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία μου στον ΑΡΗ. Μάλιστα, παροτρύνω κάποιους να έρθουν στον ΑΡΗ γιατί πραγματικά αξίζει να ζήσουν αυτό που ζω εγώ τους τελευταίους μήνες. Είναι κάτι… διαφορετικό και όμορφο”.

Όσοι γνωρίζουν τον Μπεναλουάν, τονίζουν ότι δεν είπε καθόλου τυχαία τα λόγια αυτά, σε δημόσια “θέα”. Η παρότρυνση παλιών του συμπαικτών για να… εμπιστευτούν τον Άρη είναι ένα “πρώτο βήμα”. Η συνέχεια; Δεν αποκλείεται υπάρξει μεταγραφική στροφή του Άρη στην αγγλική αγορά, εξετάζοντας συγκεκριμένες περιπτώσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

To Top