ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Χαριστέας “κλειδί” στην αναζήτηση και προσέγγιση των μεταγραφών

Όλα αυτήν την στιγμή στον Άρη ακολουθούν τον δρόμο στον οποίο βαδίζει η παγκόσμια πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό.

Σχέδια επί χάρτου, συζητήσεις σε ένα θεωρητικό πλαίσιο, αποφάσεις που εκκρεμούν μέχρι την επιστροφή στην κανονικότητα. Η αβεβαιότητα για το πώς και με ποιες συνθήκες θα επιστρέψουν οι κιτρινόμαυροι, όπως όλοι άλλωστε, δεν επιτρέπει θεαματικά αλλαγές και συγκεκριμένα βήματα προς τα μπροστά.

Εκείνο πάντως που είναι δεδομένο αυτήν την στιγμή, κοινή διαπίστωση των κιτρινόμαυρων, πέρα από τις όποιες συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων που επιθυμούν (είναι ήδη γνωστά τα ονόματα των Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ, Λάρσον, Κουέστα και Ιντέγε υπό προϋποθέσεις), ο Άρης έχει προχωρήσει σημαντικά -τηρουμένων πάντα των αναλογιών- στην αναζήτηση και προσέγγιση των μεταγραφών-στόχων.

Άνθρωπος “κλειδί” είναι ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος ακολουθεί ένα συγκεκριμένο δρόμο τον οποίο γνωρίζει καλά: η όποια αναζήτηση γίνεται μέσα από μια μεγάλη “δεξαμενή” ποδοσφαιριστών, με βάσει την προσωπική του γνώση και τις γνωριμίες, αλλά και τις προτάσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχει εμπιστοσύνη ο ίδιος και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, εξαιτίας και του δικού του σπουδαίου παρελθόν.

Αυτός ο δρόμος εξασφαλίζει από την μια ότι έχει προσωπική άποψη ο ίδιος ο Χαριστέας σε ποδοσφαιρικές επιλογές, μειώνει τα ποσοστά λάθους λόγω της συνεργασίας-εμπιστοσύνης του με ανθρώπους που τους γνωρίζει και από την άλλη, αποφεύγει τις όποιες διαδικασίες με ατζέντηδες και καταστάσεις που προκάλεσαν τον λανθασμένο σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού.

Όλα αυτά προς το παρόν βρίσκονται σ’ ένα πρώτο στάδιο. Απομένει για την πλήρη ενεργοποίησή του η επιστροφή στην δράση και φυσικά η άρση του μπαν της FIFA.

Η συνέχεια επί… σκηνής και μετά την απόδραση από τον “εφιάλτη”.

To Top