ΑΠΟΨΕΙΣ

O Χρήστος Σαμαράς blog-ΑΡΗ: Με γεμάτο Παλέ δεν περνάνε τα… κόλπα των γκρι!

Ο Άρης συνεχίζει την νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα και φαντάζει ικανός να κατακτήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα αν βέβαια τον αφήσει το σύστημα που σπρώχνει το Περιστέρι και την ΑΕΚ.

Όμως αυτό το σύστημα λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Αρειανός λαός που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με θεωρητικά εύκολο αντίπαλο το Λαύριο (8/8 ήττες και ουραγός της βαθμολογίας) γέμισε ασφυκτικά το θρυλικό Παλέ η το Nick Galis Hall. Το σύστημα τρομάζει και τρόμαζε μήπως ξυπνήσει ο γίγαντας και θυμηθεί εποχές Αυτοκρατορίας με 6000 στις κερκίδες του Παλέ και άλλους τόσους εκτός γηπέδου να εκλιπαρούν για ένα εισιτήριο . Πάντως η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας θυμίζει εκείνες τις εποχές και τα σχέδια του συστήματος δεν περνάνε πλέον .

Την Κυριακή στο Παλέ ο Άρης δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο το Λαύριο αλλά και μία εκπρόσωπο των γκρι την Κορουμπίλια του μπάσκετ ..την γνωστή και μη εξαιρετέα Τσαρούχα που σφύριζε λες και ήταν ο πρόεδρος του Λαυρίου .Όμως ο κόσμος των κιτρινόμαυρων με τις εκδηλώσεις του κατάπιε …και την κυρία που και στο παρελθόν είχε πολύ κακές διαιτησίες σε βάρος της ομάδας του Καστρίτη.

Μάλιστα όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε και η νίκη ήταν των γηπεδούχων έκανε μια διακοπή για να τιμωρηθεί ο Άρης με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Η ευνοημένη από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ (διαιτητικό παιδί του “σωλήνα”) τείνει να γίνει και της σημερινής διοίκησης γιαυτό μην περιμένετε να τιμωρηθεί . Είναι ικανή διαιτητής αλλά τα χαλάει όταν θέλει να κάνει τα χατίρια κάποιων του συστήματος .

Στον αγωνιστικό τομέα ο Άρης ήταν καλύτερος και πήρε μια πεντακάθαρη νίκη (87-61).

Ο Νοά Χορλχερ ήταν ο παίκτης που στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τεράστια συμβολή στο να πάρει ο Άρης διαφορά 12 πόντων (πέτυχε 13 πόντους από τους 25 της ομάδας στο διάστημα αυτό . Ο Μήτρου Λόγκ για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έχει ενσωματωθεί πλήρως στο παιχνίδι της ομάδας . Το ποιο ευχάριστο σημείο του αγώνα για μένα είναι ότι ο Καββαδάς βρίσκει τον πραγματικό ευατό του. Το μοναδικό ερωτηματικό και στο σημείο που διαφωνώ με τον Γιάννη Καστρίτη είναι η συμπεριφορά του απέναντι σε έναν παίκτη που συνετέλεσε στο να έρθουν μεγάλες νίκες στο ξεκίνημα της χρονιάς ( Όπως εκείνη με την ΑΕΚ) σε ένα Ελληνόπουλο τον νεαρό Φίλιο (τον χρησιμοποίησε στα τελευταία 3λεπτά) την στιγμή που επέμενε στον Νότε που ήταν μέτριος και η μοναδική ίσως παραφωνία στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας (3/12 σουτ) .

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top