ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

O Άντζουσιτς επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις

Χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες και τρεις μέρες για να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων ο Ντανίλο Άντζουσιτς σε παιχνίδι της GBL, αλλά κυρίως να κάνει αισθητή την παρουσία του, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στον Άρη. Κάτι που έπραξε ως επί το πλείστον στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Τελευταία φορά που ο Σέρβος παίκτης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ήταν στις 14 Φεβρουαρίου, στο “διπλό” (74-83) επί της Μυκόνου, όταν μέτρησε 16 πόντους.

Ο 35χρονος παίκτης πέτυχε και τους 11 πόντους (6/7 β., 1/2 δπ., 1/3 τρ.) του στο πρώτο μέρος, ερχόμενος από τον πάγκο και δίνοντας λύσεις, που ήθελαν οι κιτρινόμαυροι σ’ εκείνο το σημείο. Με δικό του τρίποντο, μάλιστα στη λήξη, ο Άρης βρέθηκε μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-23.

Ο Άντζουσιτς είχε ακόμη τρία ριμπάουντ, μία ασίστ και τρία λάθη στα 20:06, που αγωνίστηκε.

To Top