ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O φτωχός απολογισμός του Άρη επί Χιμένεθ – Τα νούμερα, τα αποδυτήρια και η νοοτροπία

O Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται από σήμερα να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν για τον Άρη…

Ο απολογισμός του Άρη επί θητείας του Ισπανού τεχνικού περιλαμβάνει μόλις εννιά νίκες σε σύνολο 26 αγώνων με συνέπεια να διακυβεύεται έως και η συμμετοχή της στις θέσεις 5-8.

Στο πρωτάθλημα ο Άρης είχε μόλις πέντε νίκες, ενώ έχει το… ρεκόρ των ισοπαλιών με 10 στο πρωτάθλημα, από τις οποίες οι 8 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Έφτιαξε δηλαδή μια ομάδα που δύσκολα κέρδιζε, το ίδιο δύσκολα έχανε (έξι ήττες). Κυρίως όμως δεν έπειθε με την αγωνιστική εικόνα της και με ξεκάθαρο ζήτημα νοοτροπίας.

Ο Άρης έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της Super  League.

Καταλήγοντας, στον Μανόλο Χιμένεθ προφανώς δεν χρεώνεται ο σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού, δεν παρήγαγε όμως και ουσιαστικό έργο για τη βελτίωση της κατάστασης.

Σταδιακά έχασε και τα αποδυτήρια ενώ στις τελευταίες εβδομάδες έδειχνε ότι και ο ίδιος είχε συμβιβαστεί με την ιδέα πρόωρου τερματισμού μιας συνεργασίας η οποία ούτως ή άλλως είχε ως χρονικό ορίζοντα το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

To Top