ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

PRESSARIS LIVE: Άρης – Κόροιβος (17:00)

Για λίγες ώρες ο οργανισμός Άρης θα βάλει στην άκρη τον σωρό προβλημάτων στην ΚΑΕ και θα σταθεί δίπλα στην ομάδα μπάσκετ για να έρθει η έκτη νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Κόροιβο.

Εξυπακούεται ότι ο Άρης πρέπει να τελειώνει με αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσει παρακάτω. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, όχι μόνο γιατί οι κίτρινοι μετρούν πέντε σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους, αλλά γιατί είναι περίεργη ομάδα και ο Κόροιβος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Παίζει ένα διαφορετικό στιλ μπάσκετ, σε έναν εντελώς δικό του ρυθμό, κάτι που πλήρωσε ο Άρης στην Αμαλιάδα, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι πρέπει να κάνουν απλά πράγματα. Να παίξουν άμυνα, να ελέγξουν τα ριμπάουντ και από εκεί και πέρα όλα θα απλοποιηθούν, διότι ο Κόροιβος είναι ομάδα με συγκεκριμένες λύσεις και ένα μικρό ρόστερ.

Η νίκη είναι αυτονόητο για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη που θέλει να βάλει τέλος στις πέντε σερί ήττες και να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, διάστημα στο οποίο οι κίτρινοι έχουν επτά αγώνες στο Παλέ και εφόσον εκμεταλλευτούν την έδρα τους, θα βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Για όλα όσα πρέπει να συμβούν και δεν συμβαίνουν από τον Νίκο Λάσκαρη λόγω της αδιαλλαξίας και της αναβλητικότητάς του, μετά τον αγώνα…

To Top