ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Super 3:”Ξεκάθαρη η προκήρυξη του Κυπέλλου, τελικός με κόσμο-Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα”

Ο Super 3 έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση με αφορμή τη συνέχεια των πλέι οφ, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί.

Η ανάρτηση του Συνδέσμου:

“Λαέ του ΑΡΗ, Αδέρφια μας

Μετά από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλου και τη νικηφόρα έναρξη των πλει οφ, που έφερε χαμόγελα στα χείλη του κόσμου μας και κυρίως ελπίδα πως η χρονιά θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα απ’ όσο ξεκίνησε–γιατί ακόμη δεν κατακτήσαμε τίποτα παραπάνω από το δικαίωμα να παλέψουμε για ένα τίτλο– θα θέλαμε να μοιραστούμε με τον κόσμο της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ τις σκέψεις μας.

Η σεζόν είναι σε εξέλιξη και ο τελικός περίπου δύο μήνες μακριά. Η ομάδα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή έξοδο μέσω του πρωταθλήματος. Μεσολαβούν 9 παιχνίδια και παρά τη βαθμολογική διαφορά από την τέταρτη θέση, απόρροια πρώτιστα δικών μας λαθών αλλά έπειτα και εξωγενών παραγόντων, ο στόχος αυτός δεν είναι αδύνατος. Ειδικά τώρα που τα φιλικά για κάποιους θα εκλείψουν.

Βάζουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το μεγάλο απωθημένο του Κυπέλλου για την ώρα και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, πριν το κάνουμε αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε δύο-τρία πράγματα κυρίως για τη νοοτροπία που θεωρούμε πως πρέπει να έχει ο λαός του ΑΡΗ μας, αλλά και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγει το επόμενο διάστημα.

Ο τελικός θα γίνει ΜΕ ΚΟΣΜΟ, στο γήπεδο που έχει προκηρυχθεί από την αρχή της σεζόν. Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ. Ο λαός του ΑΡΗ μας θα είναι εκεί να δώσει την έξτρα ώθηση στους παικταράδες μας να κατακτήσουν την κούπα. Επειδή λέγονται πολλά, προφανώς και στόχος για μας δεν είναι η εκδρομή. Δεν πάμε να δούμε τα τσιπουράδικα του Βόλου ή παλιότερα την Ακρόπολη. Πάμε να δώσουμε το είναι μας, τη φωνή μας και τη στήριξη μας στην ομαδάρα μας να πάρει ένα τίτλο που είναι απωθημένο για πολλές γενιές ΑΡΕΙΑΝΩΝ. Πάμε να αφήσουμε τα λαρύγγια μας. Να κάνει ο ΑΡΗΣ μας το 1-0 και να τον σπρώξουμε να βάλει δεύτερο. Να κάνει το 2-0 και να τους δώσουμε φτερά να βάλουν τρίτο. Κι αν στραβώσει το ματς και γίνει το 0-1 θα δώσουμε ενέργεια να ισοφαρίσει και να το γυρίσει. Αν γίνει το 0-2 θα φωνάζουμε ακόμα περισσότερο για να μειώσει, να ισοφαρίσει, να κάνει την ανατροπή. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, αυτός είναι ο ρόλος μας σαν οπαδοί. Όπου κι αν γίνει ο τελικός, θα πάμε και θα σπρώξουμε την ομάδα να τελειώσει τη δουλειά. Κανένας τελικός δεν κερδίθηκε ή χάθηκε με τον ορισμό της έδρας. Ο τελικός θα κριθεί στα 90 ή 120 λεπτά και εκεί θα πάμε αποφασισμένοι, μονιασμένοι και με ένα μόνο στόχο στο μυαλό μας.

Από εκεί και πέρα, έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση να εξασφαλίσει συνθήκες ισονομίας. 50-50 στα εισιτήρια, 50-50 στο χορτάρι. Και φυσικά μέρος της ισονομίας είναι να ταξιδέψει ο κόσμος του ΑΡΗ όσο ταξιδέψει και ο κόσμος του άλλου φιναλίστ. Αλλά τερτίπια για μαθητές, ακαδημίες, βρέφη και bambini ή ακόμα χειρότερα τελικό μπροστά σε πλαστικά καθίσματα δε θα δεχτούμε. Ξεκάθαρα πράγματα. Δε θα δεχτούμε τελικό αν δεν εξασφαλίσει ο ΑΡΗΣ την παρουσία του κόσμου του, με μοιρασμένα εισιτήρια, προσκλήσεις και φυσικά κανένα εισιτήριο προς διαχείριση από αντιαρειανούς. Η πολιτεία που έκλεισε για 2 μήνες τα γήπεδα με πρόφαση την ασφάλεια, έβαλε κάμερες με καλύτερη ανάλυση από αυτές της NASA, ζητάει αμκα, ταυτότητες, εφαρμογές, i banking και δύο τενεκέδες λάδι για να μπούμε στο γήπεδο δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία ούτε μπορεί να κρύβεται πίσω από δημάρχους και αγροφύλακες. Ή μπορείτε να διοργανώσει ένα τελικό με 8.000 κόσμο από κάθε πλευρά ή δέχεστε πως είστε εντελώς ανίκανοι για κάτι τόσο απλό και πολύ περισσότερο για τη διακυβέρνηση μιας χώρας.

Σαν κόσμος έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους παικταράδες μας, που μας έδειξαν πως νοιώθουν από ΑΡΗ και πονάνε τη φανέλα, να τα δώσουν όλα, να βάλουν ένα γκολ περισσότερο από τους αντιπάλους τους και να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα και να ζήσουν συγκινήσεις που δεν έχουν φανταστεί.

Έχουμε εμπιστοσύνη σε ένα από τους μακροβιότερους και καλύτερους προπονητές του ΑΡΗ μας και στο άξιο επιτελείο του να προετοιμάσουν την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, να τη βοηθήσουν στη διάρκεια του ματς και να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα και να ζήσουν συγκινήσεις που δεν έχουν φανταστεί.

Ο κόσμος θα είναι μαζί σας, δίπλα σας, στήριγμα σας. Η ανάσα σας όταν δε θα έχετε ανάσα όπως είπε και ένας άλλος αθλητής του τεράστιου Συλλόγου μας λίγα δευτερόλεπτα μετά την κούπα που κατέκτησε.

Μέχρι τότε αφήνουμε τη διοίκηση να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Συλλόγου μας–τα οποία είναι μέσα στις κόκκινες γραμμές που περιγράψαμε–και στεκόμαστε δίπλα στους παικταράδες μας στα 10 ματς που μεσολαβούν μέχρι τον τελικό.

ΛΑΕ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας, μην κάνεις το λάθος της εσωστρέφειας για την έδρα και τα εισιτήρια, όταν η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Όλοι έχουμε μια άποψη, αλλά είναι η ώρα της ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ και προσήλωσης στους στόχους, αρχικά σε πρωτάθλημα και στη συνέχεια στο μεγάλο στόχο του Κυπελλου.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3”

 

 

To Top