ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super 3 έξω από τα δόντια για τον οπαδοκρατικό μηχανισμό και τα υπαλληλάκια: “Ξεφτιλίζεστε! Ξεφτιλίζεστε όλοι…”

 Super 3 έξω από τα δόντια για όλους! Μια καυστική ανακοίνωση γι αυτά που γίνονται στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, όλα στον βωμό του χαλίφη και της εξαγοράς των συνειδήσεων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Διαβάζετε προσεκτικά… Αναλυτικά:

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ… ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ…

Ορισμένα πράγματα και καταστάσεις έχουν τα όρια τους και τις κόκκινες γραμμές αξιοπρέπειας… οπαδικής και αλήτικης αξιοπρέπειας…

Μια συνεργασία οπαδοκρατικών υπαλλήλων για να προστατευτεί το πολιτικό-οικονομικό προφίλ του ηγεμόνα της περιοχής. Αφού γλυτώσαμε την αθλητική-οπαδική γενοκτονία του σωματείου μετά το σλόγκαν “μια πόλη μια ομάδα” που ευαγγελίζονταν ο μεγαλομέτοχος τους, είμαστε πρόβλημα… Γιατί ακυρώνουμε το προφίλ του, προφίλ που θέλουν και πρέπει να επιβάλλουν. Πολιτικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες τις επαρχίας έχουν γονατίσει η εξαναγκάζονται να το κάνουν μέσα από ένα προφίλ δύναμης και εξουσίας που έχουν χτίσει.

Δεν προσκυνούσανε οι γριές και εξαφανίστηκαν. Έχουν καταγγείλει και αυτοί διάφορες πρακτικές από διάφορους κρατικούς μηχανισμούς… Το πρόβλημα σας επικοινωνιακά είναι ο ΑΡΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ και το οπαδικό του κίνημα. Γιατί σας “λερώνει” το προφίλ που θέλετε να χτίσετε στην συνείδηση του κόσμου της πόλης και της περιοχής γενικότερα. Εμείς πρέπει να μην υπάρχουμε… πρέπει να το βουλώσουμε… δεν πρέπει να χαλάμε το προφίλ του αφεντικού σας που με τόσο κόπο και μεράκι χτίζετε καθημερινά με το παχυλό μεροκάματο και την εξασφάλιση του μέλλοντος σε γλαφυρούς καιρούς… Δημοσιογραφικός-κρατικός μηχανισμός με οπαδικά υπαλληλάκια σε πλήρη εναρμονισμό και ταύτιση.

Οπαδικά υπαλληλάκια καβατζομένα από κρατικά υπαλληλάκια πετάνε τα τυράκια για μια “οπαδική σύγκρουση” “φονιάδων” “απάνθρωπων” οπαδών… ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΧΡΕΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΕΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Με ήδη στοχοποιημένα άτομα… και όλα αυτά… μπας και πέσει το ηθικό μας μπας και αποδεχτούμε τον ηγεμόνα του συστήματος και σταματήσουμε να μιλάμε για τους τσάρους της Μακεδονίας… Ειδικά εποχές που μέσα από διαφορά περιστατικά στο πανελλήνιο έχει αναζωπυρωθεί η άποψη του οπαδός=δολοφόνος και απάνθρωπος. ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ… Ήρθαμε ρε ξεφτιλισμένα υπαλληλάκια 2 φορές μέσα σε 15 μέρες στην Μεντ 400 μέτρα από το γήπεδο σας μόνοι μας χωρίς συνοδείες χωρίς τίποτα. Δεν ήρθαμε να βλαχομαγκίσουμε σε καφετέριες, σουβλατζίδικα και περίπτερα.

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ… Χθες ρε κοτάρες φτάσαμε μόνοι μας στο γήπεδο και μας μάντρωσαν μέσα όλους οι μπάτσοι, οι μπάτσοι πάνω όλοι σε εμάς και εσείς ανενόχλητοι να σουλατσάρετε. Έξω από το γήπεδο δεν σας ενόχλησε κανείς ενώ αντίθετα σε εμάς να έχουν πέσει όλοι οι μπάτσοι πάνω μας για να μην βγούμε έξω μπας και προλάβετε να βγάλετε καμία φωτογραφία και χτυπήσετε κανένα ξέμπαρκο παιδάκι. Για κακή σας τύχη 20 πέρασαν από τους μπάτσους και γίνατε καρτουνάκια να σας καβαντζώνουν για τις βολτούλες μπας και πετύχει το τυράκι.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ πληρωμένες-καβατζωμένες βόλτες με στραβωμένο στοματάκι δεν έκανε ποτέ και δεν έχει ανάγκη να κάνει… Μικρός ο χώρος στην μεντ, απίστευτοι διάλογοι μέσα στην τεχνητή ένταση γαλονάδων και διαφόρων σωμάτων της αστυνομίας. Απίστευτοι διάλογοι που όμως δεν ακούστηκαν μόνο από εμάς αλλά και από ανθρώπους που ήταν εκεί για την μετάδοση και την τέλεση του αγώνα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… απίστευτοι διάλογοι και εντάσεις μεταξύ αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ (την ώρα που προσπαθούσαν να μας κρατήσουν μέσα) και υφισταμένων τους.

– Γαλονάς:” Γιατί κάνατε προσαγωγές αφού εγώ δεν έδωσα τέτοια εντολή;;;;”
– Υφιστάμενος: “Τι είναι αυτά που κανείς, πήρες την διμοιρία από την Χουρμούζη όπου κατέβαιναν 60 άτομα και την έστειλες να μπλοκάρει τους άλλους στο γήπεδο… τα έχεις γαμήσει τη μάνα… 30 μηχανές περίμεναν την εντολή σου για να πάνε να τους μπλοκάρουν και δεν δόθηκε ποτέ….”.

Παρακρατικά και καβατζωμένα και πληρωμένα τυράκια στημένης οπαδικής σύγκρουσης “δολοφόνων” να χρεωθούν άτομα χάνοντας οπαδικά το ηθικό πλεονέκτημα λόγου απέναντι στον ηγεμόνα και τις πρακτικές του για να εδραιωθούν στην συνείδηση όλων στην πόλη και στην περιοχή. Οι χορηγίες στα αστυνομικά τμήματα έπιασαν τόπο, πολλά τα μεροκάματα… πολλά τα λεφτά … Μια σιχαμένη κατάσταση… γνωρίζουμε περισσότερα από ότι φαντάζεστε… και για πρόσωπα και για καταστάσεις… ζέχνετε όλοι… ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ… ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ… Περήφανοι ενωμένοι και δυνατοί απέναντι σε αυτήν την σιχαμένη κατάσταση… Ηρεμία , ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα απέναντι στο παρακράτος και τα τυράκια τους.

Υ.Γ. Τον θάνατο δεν θα τον ευχηθούμε ποτέ ούτε στον χειρότερο εχθρό μας… Να είναι όλοι δυνατοί, να έχουν την υγεία τους, να κοντραριζόμαστε και το πολύ πολύ να γυρνάμε ανοιγμένοι σπίτια μας… Αυτό κυριολεκτικά το εννοούμε χωρίς ίχνος ειρωνείας και νάχαμε να λέγαμε… Αρειανός την ζωή του και τον αγώνα για την υγεία και την ζωή του δεν θα την χρωστάει σε ονοματεπώνυμα… Κανένας δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν… τα τελευταία χρόνια ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ μέσα από την αγάπη του και τον σεβασμό του άτομα κάθε ηλικίας μέσα από το υστέρημα τους για 2 διαφορετικές περιπτώσεις συγκέντρωσαν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ δείχνοντας ότι το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ και ο απλός κόσμος όταν χρειάστηκε ήταν και θα είναι εκεί για να δώσουν το δικαίωμα σε κάποιους ανθρώπους μέσα από την αλληλεγγύη τους να έχουν δικαίωμα στην ζωή… Παρά πολλά λεφτά συγκεντρωμένα τα οποία πήγαν εκεί που έπρεπε να πάνε με αποδείξεις και κάθε διαφάνεια…

Αυτή είναι η διαφορά μας… εσείς είστε ένα ονοματεπώνυμο (και καλά έκανε και βοήθησε) και εμείς μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και επειδή η συζήτηση πήγε σε θέματα υγείας οπαδικών αντιπάλων κ.τ.λ να αναφέρουμε ότι το μόνο που οφείλουμε είναι μια οπαδική συγγνώμη για ένα κωλόπανο κάποια στιγμή που βγήκε και αναφερόταν σε έναν αντίπαλο οπαδό που έφυγε από το Χαριλάου με κινητικά προβλήματα αν και για ότι έγινε δεν φταίμε εμείς αλλά η αστυνομία.

Υ.Γ 2. Εσείς Media της πόλης μέσα από περιστατικά στο Παπαστράτειο και το μαχαίρωμα της γκόμενας προσπαθείτε κάποιους να πείτε ποσό απάνθρωποι είναι σύμφωνα με τις οπαδικές πράξεις τους, όταν τα οπαδικά υπαλληλάκια της πόλης που υπηρετείτε μαχαίρωναν γυναικόπαιδα στην σουρωτή σε αγώνα υποδομών δεν αναφέρατε το παραμικρό… Τότε ήταν η προσπάθεια κάποιον με νταβατζιλίκια και σιχαμένες ενέργειες να εδραιωθούν οπαδικά στην πόλη. Ενώ τώρα είναι η προσπάθεια να φιλήσουν τα πόδια του ηγεμόνα.

Υ.Γ 3. Για οτιδήποτε συμβεί στο εξής μέσα σε αυτήν την πόλη αναζητήστε τους ηθικούς αυτουργούς αναμεταξύ σας και στους κρατικούς μηχανισμούς που εδραιώσατε… Και προσέξτε μην αποδειχτεί ότι αυτοί οι μηχανισμοί έχουν και αλλά ονοματεπώνυμα…

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

 

 

To Top