ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Super 3: “Γεμίζουμε το γήπεδο και προστατεύουμε από τον κάθε καλοθελητή τον Άρη” (photo)

Ομάδες περιφρούρησης θα υπάρχουν από τον Super 3 όπως γνωστοποίησαν οι οργανωμένοι του Άρη στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Η ενημέρωση:

Ο SUPER 3 ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον καταστροφέα του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας. Ο σύνδεσμος θα είναι και σήμερα ανοιχτός μετά τις 19.30.

Μετά από σχεδόν 3 μήνες λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την ομάδα μας και οφείλουμε να της συμπαρασταθούμε με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε για να φτάσει στη νίκη.

Οφείλουμε όμως και να την προστατέψουμε από τον κάθε καλοθελητή ο οποίος θα περιμένει στη γωνία για να μας τιμωρήσει καθώς το γελοίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης του δίνει πλέον το δικαίωμα με το παραμικρό να μας στήσει στον τοίχο. Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε ομάδες περιφρούρησης στον χώρο ευθύνης μας αλλά και στην θύρα 2. Γεμίζουμε το γήπεδο και σπρώχνουμε την ομάδα στην νίκη.

Γήπεδο γεμάτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι των play off.

ΥΓ 1. Όσον αφορά τον διαφαινόμενο τελικό, θα μας επιτρέψετε να ασχοληθούμε μετά τις 7 Μαρτίου. Έχουμε την άποψη μας αλλά και την πρόταση μας την οποία θα μεταφέρουμε στην διοίκηση της ομάδας μετά από συνεννόηση που θα επιδιώξουμε με όλους τους συνδέσμους του ΑΡΗ.

ΥΓ 2. Τελευταία φορά που μας ξετρύπωσατε πάντως αντί για Futsal είχε poutsal.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

To Top