ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Super 3 Κύπρου: “Κάρτα φιλάθλου για τους Αρειανούς με Κυπριακή ταυτότητα”

 Ανακοίνωση διευκρινιστική εξέδωσε ο Super 3 Κύπρου με αφορμή το θέμα των εισιτηρίων και την κάρτα φιλάθλου, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε επισημάνει νωρίτερα σε άλλο άρθρο το PRESSARIS (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Επειδή ο σύνδεσμος γίνεται δέκτης εκατοντάδων τηλεφωνημάτων σε σχέση με την κάρτα φιλάθλου και τη διάθεση των εισιτηρίων αναφέρουμε τα εξής:

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Μετά την κλήρωση με την ΑΕΛ επικοινώνησα, ως εκπρόσωπος τύπου του συνδέσμου, με το αρχηγείο της Αστυνομίας Κύπρου και σε ερώτηση τι θα ισχύσει με την κάρτα φιλάθλου για τους οπαδούς του ΑΡΗ στη Λάρνακα, η απάντηση ήταν ότι την ευθύνη φέρει o ΚΟA (Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού).

Σε επικοινωνία με τον ΚΟΑ και υποβάλλοντας τη συγκεκριμένη ερώτηση, μου απάντησαν ότι οι οπαδοί του ΑΡΗ που θα ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη και διαθέτουν Ελληνικό διαβατήριο ή ταυτότητα, θα μπορούν με ένα από τα δύο να πάρουν εισιτήριο και να εισέλθουν στην κερκίδα που θα δοθεί στους φιλοξενούμενους.

Χωρίς δηλαδή κάρτα φιλάθλου. Σε διευκρινιστική ερώτηση τι θα γίνει με τους Κύπριους αρειανούς, δηλαδή τα παιδιά που διαμένουν στην Κύπρο έχουν κυπριακή ταυτότηταα και διαβατήριο αλλά είναι οπαδοί του ΑΡΗ η απάντηση που έλαβα είναι ότι αυτοί θα χρειαστούν κάρτα φιλάθλου. Δε γνωρίζω αν έχει αλλαξει οτιδήποτε. Αν άλλαξε θα ενημερωθούμε όλοι από την ΠΑΕ.

-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL ζήτησε και θα παραλάβει αριθμό εισιτηρίων τα oποία θα διατεθούν με αυστηρή προτεραιότητα στα μέλη του συνδέσμου

To Top