ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SUPER 3: “Τελικός στον Βόλο με όσο περισσότερο κόσμο”

Με ανακοίνωσή του ο SUPER 3 απαντά στην αντίστοιχη της Θύρας 13 αναφορικά με την έδρα του τελικού αλλά και την παρουσία του κόσμου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Με βάση την ανακοίνωση της 13 για τον τελικό κυπέλλου και έχοντας καλή οπαδική διάθεση και πραγματικά χωρίς ίχνος ειρωνείας, μιας και τέθηκαν ζητήματα αναξιοπιστίας των θεσμών στο πως μπορεί πραγματοποιηθεί ένας τελικός ορισμένος από την πολιτεία θα τοποθετηθούμε με απόλυτη ειλικρίνεια.
Καταρχήν από την μεριά μας, και σαν οπαδοί και σαν σύλλογος, αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Πρέπει να είμαστε το μόνο σωματείο που έπαιξε 2 τελικούς σε φυσικές έδρες αντιπάλων (2003 τούμπα , 2010 ΟΑΚΑ) δεν «ψιθυρίσαμε» οπαδικά , ούτε «κλαψουρίσαμε» ούτε μια στιγμή. Θεωρήσαμε αυτονόητο να ακολουθήσουμε σε οποιοδήποτε μέρος και να υπερασπιστούμε την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της. Φτάσαμε σε σημείο να τιμωρούν τον ΑΡΗ γηπεδούχο και να πηγαίνουμε σαν γηπεδούχοι να παίξουμε με τον γαύρο στην Μυτιλήνη και στον Πύργο, ακολουθήσαμε πίστα την ομάδα μας. Όποτε λοιπόν σε καμία περίπτωση και σαν σύλλογος και σαν οπαδοί δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.
Στο σήμερα λοιπόν, έχει οριστεί ένας τελικός στον Βόλο. Σεβόμενοι και δεχόμενοι το ειλικρινές της ανακοίνωσης, η οποιαδήποτε πίεση θα πρέπει να υπάρχει και από της δυο μεριές για να γίνει με όσο περισσότερο κόσμο γίνεται ο τελικός στον Βόλο. Εάν θέλετε να πιέσετε κάποιον, αυτός είναι ο πρόεδρος της ομάδας σας, που για να αποφύγει το συγκεκριμένο γεγονός ισχυρίστηκε ότι δεν σας φτάνουν τα εισιτήρια λες και αν έπαιζε σε οποιαδήποτε διοργάνωση ακόμα και στην Ευρώπη σε ορισμένο παιχνίδι είτε από την FIFA είτε από την UEFA θα είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό για να ορίσει την έδρα. Επειδή το 2010 δεν ήταν τότε πρόεδρος στην ομάδα σας και επειδή αγωνίζεται σε έναν τελικό με ένα τεράστιο σωματείο πείτε του και θυμίστε του ότι ούτε στον ΑΡΗ έφτασαν αυτά τα εισιτήρια ( όπως δεν φτάσαν το 2010 στο ΟΑΚΑ ).
Διαβάσαμε την πρόθεση σας να γίνει ο τελικός στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ. Τραγουδήσαμε την πρόθεση μας ότι δεν μασάμε να κατέβουμε λεωφόρο και ότι τραγουδάμε έχει την υπογραφή μας και την υπογραφή μας την τιμάμε από το 1988 μέχρι σήμερα όπου θέλουν, όπως θέλουν, όποτε θέλουν και πραγματικά δεν έχουμε κολλήματα ποσό μακριά θα ταξιδέψουμε από την πόλη μας για να τραγουδήσουμε για την ομάδα μας. Μπορούμε να δεχτούμε και οπαδική ρήτρα του στυλ – να κατέβουμε μέχρι το σχηματαρι, γυρνάμε Θεσσαλονίκη και ξανά κατεβαίνουμε να μπούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο να τραγουδήσουμε για την ομάδα μας. Ειλικρινά όλα τα παραπάνω χωρίς ίχνος ειρωνείας και μομφής.
Συμβουλέψτε λοιπόν τον πρόεδρο της ομάδας σας εάν πραγματικά θέλετε με κόσμο να ανακαλέσει την συγκεκριμένη- για εμάς χαζή δικαιολογία- και να γίνει το αδύνατο δυνατό για όσο περισσότερα εισιτήρια και το ξανά λέμε δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να κατέβουμε Λεωφόρο με 8000 κόσμο.
8000 θα τραγουδάνε στις κερκίδες και πολλοί περισσότεροι από τον ουρανό, το μόνο άγχος μας είναι να σηκωθεί ψηλά στον ουρανό το κύπελλο και να ανοίξουν τα αδέρφια μας από εκεί ψηλά τα χέρια τους να το αγγίξουν.
Μέχρι στιγμής αυτά, εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

To Top