ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Κατατίθεται αίτημα στην κυβέρνηση για κόσμο στις κερκίδες!

Οι ομάδες της Super League συζήτησαν στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (28/5) για να αιτηθούν στην Κυβέρνηση την παρουσία κόσμου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, μία πρόταση που έγινε από την πλευρά του ΟΦΗ.

Η ιδέα των Κρητικών ψηφίστηκε τελικά απ’ τις ομάδες και θα κατατεθεί στην κυβέρνηση. Ο ΟΦΗ, με εκπρόσωπό του τον αντιπρόεδρο, Ηλία Πουρσανίδη, συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με μία ολοκληρωμένη πρόταση.

Η πρόταση αυτή περιλάμβανε συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία περιέχεται ακόμα και η εταιρεία διαχείρισης των εισιτηρίων των Κρητικών (ticketmaster), η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του. Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν από το working group της Super League.

Το προηγούμενο διάστημα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ δούλεψαν πάνω στην πρόταση, ώστε να παρουσιαστεί κάτι ολοκληρωμένο στην κυβέρνηση και να μπει από φέτος η βάση για την επόμενη σεζόν. Μετά την τοποθέτηση του Ηλία Πουρσανίδη, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ τάχθηκαν υπέρ, ενώ στη συνέχεια όλες οι ομάδες συμφώνησαν.

To Top