ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Πρόταση για δύο εμβόλιμες, φινάλε στις 26 Ιουλίου και τελικό Κυπέλλου την 1η Αυγούστου!

Στην Super League αποφάσισαν λογικά σκεπτόμενοι να μην έχουν εμβόλιμες στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τον θεσμό του Κυπέλλου (πότε θα γίνουν οι ρεβάνς και ο τελικός), καθώς το συνδρομητικό θέλει να… τραβήξει όσο περισσότερο γίνεται το πρωτάθλημα.

Σε πρώτη φάση και μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας δεν θα μπορούσαν να μπουν νωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές. Κοινώς στο ξεκίνημα των πλέι οφ και να επιβαρυνθούν περισσότερο οι ομάδες.

Για αυτόν τον λόγο οι 3 πρώτες αγωνιστικές δεν θα έχουν δράση μεσοβδόμαδα. Ωστόσο από την 4η και μετά το πλάνο ήθελε να μπαίνουν 3 εμβόλιμες προκειμένου τα πλέι οφ είτε να τελειώσουν μαζί με τα πλέι άουτ (τα οποία έχουν λιγότερα ματς) είτε να τελειώσουν κοντά χρονικά το ένα με το άλλο. Η NOVA (έχει τα δικαιώματα των 5 από τις 6 ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ) σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα ήθελε το πρόγραμμα να τραβήξει όσο περισσότερο γίνεται και ας πάει και μέχρι τα τέλη Ιουλίου ενώ άλλες πηγές θέλουν τους ανθρώπους της να έχουν προτείνει και δύο συγκεκριμένες αγωνιστικές για εμβόλιμες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτές οι δύο εμβόλιμες αγωνιστικές αναμένεται να είναι η 5η και η 7η αγωνιστική.

Οι ΠΑΕ που συμμετέχουν δεν εξέφρασαν κάποια αντίρρηση στο συγκεκριμένο. Αν τελικά αυτό το πλάνο υιοθετήσει η Super League 1, τότε το φινάλε του πρωταθλήματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου.

Με βάση αυτό τα Σαββατοκύριακα που θα παιχτεί μπάλα θα είναι 8, ενώ 2 Τετάρτες θα είναι οι εμβόλιμες. Επίσης θα υπάρξει μια ακόμα Τετάρτη, που θα γίνουν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου.

Οι αγώνες ρεβάνς του Κυπέλλου δεν αποκλείεται να γίνουν μεταξύ της 3ης και 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Διαφορετικά μπορούν να γίνουν μεταξύ της 8ης και της 9ης αγωνιστικής.

Ο τελικός του κυπέλλου αναμένεται να διεξαχθεί την 1η Αυγούστου!

 

To Top