ΑΠΟΨΕΙΣ

Tο… κορωνοπάρτι εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα και η ευκαιρία του Άρη να απαιτήσει όσα δικαιούται!

Μετά το… κορωνοπάρτι των εκατομμυρίων στην Αθήνα, η μεγάλη ευκαιρία του Άρη να απαιτήσει όσα δικαιούται!

Την ώρα που χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, εν μέσω lockdown για τον Βοτανικό, κι ενώ είχε προηγηθεί το… πάρτι με την “Αγιά Σοφιά”, αλλά και το αντίστοιχο της “Νέας Τούμπας”, είναι εξόχως κραυγαλέα μια διαπίστωση:

Ο Άρης θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σε κοινή θέα και να ζητήσει όσα δικαιούται. Να ζητήσει; Καλύτερα να πούμε ότι πρέπει να τα απαιτήσει! Όχι χαριστικά. Αλλά δικαιωματικά!

Κυβέρνηση, Δήμος Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης αλλά και τράπεζες υπέγραψαν χθες μνημόνιο συνεργασίας για να προχωρήσει το… project της Διπλής Ανάπλασης και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, με τα χρήματα της Πολιτείας να… ρέουν προς όφελος των «πρασίνων». Το ίδιο με την ΑΕΚ του μεγαλοεπιχειρηματία Μελισσανίδη. Το ίδιο και με την… εξυγιαντική προσπάθεια του εισαγμένου σωτήρα στην Θεσσαλονίκη. Δεκάδες ή καλύτερα εκατοντάδες εκατομμύρια, χορεύουν, σε μια άνευ προηγουμένου… διασπορά (μέρες που είναι) κρατικών bonus!

Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που δεν τις… περισσεύουν χρήματα ούτε για ΜΕΘ, ούτε για υγειονομικό προσωπικό, για κλινικές, για την ίδια την δημόσια ζωή κ.ο.κ. Μήπως τελικά χρήματα υπάρχουν!

Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς: Κανείς δεν μπορεί να είναι καταγγελτικός μόνο απέναντι στους μεγαλοεπιχειρηματίες, γιατί πολύ απλά: βρήκαν και κάνουν, πραγματοποιούν αυτά που έκαναν χρόνια, την δουλειά τους κάνουν, αυγατίζουν την περιουσία τους, οπότε στην τελική μπορεί να είναι και… μάγκες.

Εδώ όμως τίθεται το μεγάλο ερώτημα: ο Άρης τι κάνει; Υπάρχει; Μάχεται; Οι θεσμοί, οι παράγοντες, όλος ο μηχανισμός που εκφράζει την οικογένεια του Άρη τι κάνει; Περιμένουμε λοιπόν από τον Άρη συνολικά και μαχητικά να μπει στην διαδικασία εκείνη που θα τον φέρει ισάξιο, αν όχι ανώτερο, διεκδικητή των συμφερόντων του. Από τον Ερασιτέχνη, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, μέχρι και τον τελευταίο που δηλώνει πολιτικά παρών, όντας φίλος του Άρη!

Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο, όσο εκκρεμεί το θέμα του Παλέ, όσο είναι στα… χαρτιά το θέμα της ανάπλασης του γηπέδου Χαριλάου…

Ο κόσμος του Άρη παραμένει στην πρώτη γραμμή για να ενισχύσει όποια προσπάθεια ξεκινήσει, ωριμάσει, διεκδικήσει για την καταγραφή της δικαιοσύνης: αυτής που θα αναφέρεται σε αναπτυξιακά έργα π.χ. σε Χαριλάου και Παλέ, με γνώμονα -όπως είναι και της μόδας- το γενικό συμφέρον!

To Top