ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

To διπλό μήνυμα του Μάντζιου και ο στόχος της 2ης θέσης

Ο Άρης δεν έχει την… πολυτέλεια να μείνει στο νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, μια και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έρχεται άμεσα, εκεί όπου στρέφει όλη της την προσοχή η ομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος στην χθεσινή του ομιλία, επί της ουσίας έστειλε διπλό μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο έχει να κάνει με την ανάγκη να μην χαλαρώσει κανείς, μια και υπάρχουν ακόμη έξι στροφές.  “Oμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη χθες αλλά έχουμε αλλά έξι ματς. Να ετοιμαστούμε τώρα για τον ΠΑΟΚ” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο μήνυμα αφορά τον ξεκάθαρο στόχο της 2ης θέσης. Ναι μεν ο Άρης θέλει να εξασφαλίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την έξοδό του στην Ευρώπη, αλλά το ονόρε της 2ης θέσης θα αποτελέσει και την επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται εδώ και περίπου οκτώ μήνες. “Κάνουμε μαζί μια μεγάλη προσπάθεια τους 7-8 μήνες που είμαστε μαζί και βρισκόμαστε δικαιωματικά στη 2η θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος μέχρι το τέλος και θέλω να συνεχίσουμε έτσι όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Στο χέρι μας και το αξίζουμε”, όπως υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός.

To Top