ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To μέτωπο του Άρη στην FIFA και το ενδεχόμενο του CAS

Η ΠΑΕ Άρης έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες για να καταπέσει η περίεργη και… γκρίζα υπόθεση της τιμωρίας της από την FIFA.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σ’ έναν ογκώδη φάκελο, ενώ κάτι ανάλογο έκανε και η ΕΠΟ ζητώντας επί της ουσίας να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός” και να απελευθερωθεί ο Άρης από την απαγόρευση των μεταγραφών.

Η ΠΑΕ έστειλε στον “φάκελο” της αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η νέα ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά, μια και πρόκειται για άλλη εταιρία, με διαφορετικό ΑΦΜ και άλλο νομικό πρόσωπο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει αίσιο τέλος σε αυτή την αδικία…

Αυτό είναι το βασικό μέτωπο, με τις προβλέψεις των νομικών να τονίζουν ότι η απόφαση αναμένεται στις αρχές Μαρτίου, μέσα δηλαδή στο επόμενο δεκαήμερο.

Από κει και πέρα, οι κιτρινόμαυροι είναι σε εγρήγορση στο ενδεχόμενο η FIFA να μην τους δικαιώσει, στην λογική να πετάξει το μπαλάκι από την δική της ευθύνη και να το μεταθέσει στην δικαιοδοσία του CAS.

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να είναι πανέτοιμοι και σε αυτό το ενδεχόμενο οι δικηγόροι του Άρη Παναγιώτης Μπιλίρης και Κώστας Ζέμπερης. Ο τελευταίος είχε συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς στην FIFA και το CAS και είναι ειδικός σε υποθέσεις στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

To Top