ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To μεγάλο στοίχημα του νέου γηπέδου, το κρίσιμο ραντεβού και η εξεύρεση στρατηγικών επενδυτών

To μεγάλο στοίχημα του νέου γηπέδου του Άρη παραμένει ανοιχτό, τη στιγμή που στο πρότζεκτ μπαίνει και ο Νικόλαος Τριμμάτης.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει εμπιστευτεί έναν ηγετικό ρόλο στον Τριμμάτη για το θέμα του γηπέδου και θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ, μαζί με την υπόλοιπη πενταμελή επιτροπή που σχηματίστηκε τους προηγούμενους μήνες, με τον Λευτέρη Αρβανίτη να εκπροσωπεί τον ΑΣ.

Από πλευράς κυβέρνησης το “παρών ” θα δώσουν σίγουρα οι Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Χατζηδάκης (Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων), Σκέρτσος (Επικρατείας), Καλαφάτης (Μακεδονίας-Θράκης), Ταγαράς (Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος). Το ραντεβού όπως έγινε γνωστό από χθες μετατίθεται για τις 25 Αυγούστου.

Πέραν του Καλαφάτη ή των στελεχών του Αρη, από τη Θεσσαλονίκη το “παρών” θα δώσουν οι Παρις Μπίλλιας από την περιφέρεια και ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι είναι σε καλό δρόμο η εξεύρεση των στρατηγικών επενδυτών.

Με απλά λόγια, ένα τέτοιο έργο δεν γίνεται μόνο με την κρατική στήριξη, αλλά όπως έχει τονιστεί από την πρώτη στιγμή χρειάζονται οι επενδυτές που θα δώσουν οικονομική “πνοή”! Και σε αυτό το επίπεδο, ο Άρης και ο Καρυπίδης έχουν προχωρήσει πολύ…

To Top