ΑΠΟΨΕΙΣ

To μεγαλείο και το μήνυμα! Ο Super 3 “κατέγραψε” την υπεροχή της οικογένειας του Άρη!

Θέμα συζήτησης και όχι άδικα αποτελεί από χθες το βράδυ η ανακοίνωση του Super 3 σχετικά με τον Φραν Βέλεθ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σε μια χρονική συγκυρία όπου ο Άρης, ως οργανισμός βάλλεται από παντού και ο κόσμος του αποτελεί το βασικό όπλο, σε μια περίοδο, όπου καλοθελητές και μη θέλουν να βάλουν εμπόδια, με διαρροές τύπου Βέλεθ η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών ήρθε να “καταγράψει” την υπεροχή της οικογένειας των κιτρινόμαυρων (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Με μηνύματα αγνής οπαδικής στήριξης, όπως: “Αρχηγέ, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα είμαστε μαζί σου! Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είμαστε δίπλα σου!”, αλλά και με την γενικότερη προσέγγιση στο θέμα του Ισπανού αμυντικού, κατάφεραν να αποδείξουν το μεγαλείο ενός λαού.

Μηνύματα ιδιαίτερα σημαντικά αυτή την στιγμή, όπου ο Άρη παρά τα εμπόδια και τα προβλήματα του, ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία των στόχων του: πλέι οφ και κύπελλο.

Ο Άρης είναι δεδομένο ότι δεν έχει στο τιμόνι του τον μεγαλοεπιχειρηματία με τις… απύθμενες τσέπες, παρουσιάζει ακόμη σημαντικές αδυναμίες σε οργανωτικά θέματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να παλεύει για τις αξίες και τα ιδανικά του, έχοντας ως μπροστάρη τον κόσμο του. Και η αναφορά δεν γίνεται απλά για να γίνουμε αρεστοί στα αυτιά και στην καρδιά κάποιων. Είναι μια πραγματικότητα.

Ειδικά σε αυτήν την χρονική συγκυρία, όπου ένα θέμα “τύπου Βέλεθ” θα μπορούσε να βουλιάξει τον σύλλογο στην εσωστρέφεια, να αποτελέσει ένα αγκάθι στα σωθικά του που θα αιμορραγούσε, θυσία όλων των “σοφών” του πληκτρολογίου (παλιά λέγαμε του καφενείου…), ήρθε η ανακοίνωση των οργανωμένων.

Μόνο με συσπείρωση, ενότητα και μαχητικότητα ο σύλλογος μπορεί να πετύχει πράγματα και να εκπληρώσει στόχους, μέσα σε αυτό το τοξικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, όπου οι συμμαχίες, οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών, τα “τυφλά” VAR και οι πρόθυμοι διαιτητές έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα.

Ο κόσμος και με την παρουσία του στην Λαμία και μέσω της ανακοίνωσης-μεγαλείου του Super 3 έστειλε το μήνυμα. Κανείς δεν δικαιούται να το “προσπεράσει”.

To Top