ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

To “ναι” του Παπέ Σεΐκ Ντιόπ… ξεκλειδώνει τη συμφωνία με τον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου (αγωνίζεται ως εξάρι και οκτάρι) Παπέ Σεΐκ Ντιόπ ήδη έχουν κάνει συζητήσεις και σύμφωνα με όσα υπογραμμίζουν όλες οι πλευρές απομένει το τελικό “ναι” του ποδοσφαιριστή για να… ξεκλειδώσει η συμφωνία με τον Άρη!

Ο Σεΐκ είναι 24 χρόνων, 1μ.80 και έχει χριστεί 3 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης, έχοντας αρκετές συμμετοχές στις “μικρές” Εθνικές της Ισπανίας έχοντας γεννηθεί στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου! Mάλιστα διαθέτει Ισπανικό διαβατήριο.

Χθες όπως ανέφερε το PRESSARIS: “Η γαλλική L’ equipe αναφέρει ότι η συμφωνία του Άρη με την Λιόν είναι δεδομένη για το Παπέ Σεΐκ Ντιόπ, μιλάει για αγορά του Σενεγαλέζου και ότι πλέον απομένει το ναι του παίκτη” (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ). Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κορυφαία Γαλλική εφημερίδα: “Η Λιόν ήρθε σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης για τη μεταγραφή του μέσου Παπέ Σεΐκ Ντιόπ.

Το θέμα του Παπέ Σεΐκ αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute
Ο παίκτης αγοράστηκε για 10 εκατομμύρια ευρώ από τη Θέλτα το καλοκαίρι του 2017,αλλά δεν έχει ποτέ τη θέση του στην Λιόν. Αφού τον έδωσε διαδοχικά δανεικό στην πρώην ομάδα του (2019-2020) και στη συνέχεια στη Ντιζόν (2020-2021), χωρίς περαιτέρω επιτυχία, η Λιόν φαίνεται ότι βρήκε τον επόμενο σταθμό για τον 24χρονο μέσ, έξι μήνες από τη λήξη του συμβολαίου του”.

Η L’ equipe καταλήγει: “Η Λιόν έχει όντως έρθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης για τελική μεταγραφή αξίας κάτω των 500.000 ευρώ. Λείπει πλέον η συμφωνία του Σενεγαλέζου, ο οποίος δεν έχει ακόμη δώσει το πράσινο φως για ένταξη στην Ελλάδα”.

To Top