ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

To πραγματικό κέρδος της νίκης, η εξάδα και η ανάγκη για ρευστό χρήμα στα ταμεία του Άρη

Πολλά έχουν γραφεί τις τελευταίες ώρες μετά την επικράτηση του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το θρίλερ είχε άγριο σασπένς και χάπι εντ, όμως πέρα από τους δυο βαθμούς και το όποιο γόητρο δίνει μια νίκη σε ένα clasico, υπάρχει το… πραγματικό κέρδος της νίκης.

Το πρώτο σκέλος έχει να κάνει με την προοπτική της εξάδας που ανοίχτηκε για τον Άρη. Η συμμετοχή θα είναι μια τονωτική ένεση μετά τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων  και κυρίως θα αποτελέσει την ηθική επιβράβευση της προσπάθειας του Γιάννη Καστρίτη και των νεαρών παικτών που επέλεξε.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με την “πειθώ” ή το “δέλεαρ που καταγράφει η είσοδος στην εξάδα προς τον φίλαθλο κόσμο, την στιγμή που “τρέχει” η διαδικασία της ανοιχτής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Οι 500.000 ευρώ που πρέπει να καλυφθούν είναι ένα “στοίχημα” μέσα σε ένα ασφυκτικό οικονομικό-κοινωνικό περιβάλλον.

Αγωνιστικές επιτυχίες, νίκες, καλό μπάσκετ από μια ομάδα που “αρέσει” δίνουν ένα σημαντικό… πουσάρισμα στη διαδικασία αυτή. Ο Άρης για να επιβιώσει, πρέπει να πάρει “οξυγόνο” από η κάλυψη της αύξησης και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το ρευστό χρήμα στα ταμεία του Άρη είναι απαραίτητο και εφόσον υπάρξει ο συνδυασμός συμμετοχής των ανθρώπων που βάζουν το χέρι στην τσέπη εδώ κι έναν χρόνο και των φιλάθλων τότε υπάρξει πεδίον δόξης λαμπρόν…

To Top