ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To OAKA με κόσμο μπαίνει δυνατά στο… κάδρο για έδρα του τελικού κυπέλλου!

Ο Άρης περιμένει να εξασφαλίσει και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό μετά από 14 χρόνια, έχοντας ακόμη ένα “ημίχρονο” κόντρα στον Παναιτωλικό στις 6 Μαρτίου…

Βέβαια, από τη στιγμή που είναι το μεγάλο φαβορί, έχει ήδη ανοίξει μια συζήτηση για την έδρα του τελικού. Πριν λίγες μέρες, ο Τάκης Μπαλτάκος με δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη είχε προαναγγείλει τελικό στο Πανθεσσαλικό με μαθητές και προσκλήσεις, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Έτσι, μετά τη δρομολόγηση του ανοίγματος του ΟΑΚΑ, μπαίνει δυνατά στο… κάδρο για έδρα του τελικού, εφόσον είναι φιναλίστ μαζί με τον Παναθηναϊκό και ο Άρης.

Ποια είναι τα υπέρ;

1. Οι δυο ομάδες επιθυμούν να γίνει ένας τελικός με φιλάθλους.

2. Θεωρείται το πιο ασφαλές γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει φιλάθλους και των δυο ομάδων

3. Υπάρχει το προηγούμενο, το 2010, όταν βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ πάνω από 25.000 φίλαθλοι του Άρη στη μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή στην Ελλάδα χωρίς να γίνει το παραμικρό.

4. Εφόσον υπάρχει κοινή επιθυμία των ομάδων πολύ δύσκολα θα είναι αντίθετη η ΕΠΟ.

5. Το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό για διαφορετικούς λόγους δεν πληρούν προϋποθέσεις και ουσιαστικά το ΟΑΚΑ μοιάζει πλέον με ασφαλή μονόδρομο για όλους.

6. Δεν θα υπάρχει… άλλοθι άρνησης από την κυβέρνηση με βάση τα νέα μέτρα και όλα τα παραπάνω δεδομένα.

Το μεγάλο κατά πάντως είναι αποτελεί τη δεύτερη έδρα του Παναθηναϊκού, έχει αγωνιστεί και φέτος σε ευρωπαϊκού αγώνες και είναι στην Αθήνα, πόλη των “πράσινων”.

Για την ώρα, βέβαια, προέχει η επικύρωση του “εισιτηρίου” στον τελικό από τον Άρη, προκειμένου να ανοίγει η… ατζέντα της συζήτησης και επίσημα για τον τελικό.

To Top