ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

UEFA: Καμία ένδειξη πως είναι στόχος ο τελικός του Europa League

Η UEFA ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για κίνδυνο τρομοκρατικούς χτυπήματος στον τελικό του Europa League, στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ.

Η βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ προκάλεσε ανησυχητικούς συνειρμούς εν όψει και του αυριανού τελικού του Europa League ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ στη Στοκχόλμη.

Η UEFA με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για τέτοιο κίνδυνο και προσθέτει πως τα μέτρα ασφαλείας για όλες τις δραστηριότητες γύρω από τον τελικό θα είναι πολύ αυστηρά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η UEFA είναι σοκαρισμένη με τη χθεσινή επίθεση στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση πως οι δραστηριότητες του τελικού του Europa League στη Στοκχόλμη είναι πιθανός στόχος επιθέσεων.

Η UEFA είναι σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τη σουηδική ομοσπονδία και ο κίνδυνος της τρομοκρατίας είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη από την αρχή. Επιπροσθέτως, έχουν ληφθεί έξτρα μέτρα ασφαλείας μετά την επίθεση στη Στοκχόλμη τον περασμένο Απρίλιο.

Λόγω των ελέγχων που θα γίνουν για λόγους ασφαλείας στο γήπεδο, η UEFA καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό στο γήπεδο, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις».

To Top