ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Welcome back Θωμά, Σλάβεν και Όγκο!

Τρεις πραγματικούς φίλους υποδέχεται σήμερα ο Άρης στο παιχνίδι με την Κύμη, αντίπαλους μόνο για τα 40 λεπτά που διαρκεί ο αγώνας. Τρεις ανθρώπους, τον Θωμά, τον Σλάβεν και τον Όγκο που εργάστηκαν στον Άρη και προσέφεραν ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις όλα όσα μπορούσαν.

ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΥ

Ο Θωμάς Νίκου υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη όχι μόνο τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Άρη, αλλά από την εποχή που ήταν στην Καβάλα. Φέτος ο Νίκου επέλεξε να επιστρέψει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και λίγο μετά το ξεκίνημα της χρονιάς πλαισίωσε το τεχνικό τιμ της Κύμης στο πλευρό του Βασίλη Μπρατσιάκου.

ΣΛΑΒΕΝ ΤΣΟΥΠΚΟΒΙΤΣ

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς αγωνίστηκε την περσινή, πολύ πετυχημένη χρονιά, με την κιτρινόμαυρη φανέλα, εξαργυρώνοντας την καλή χρονιά του με τα Τρίκαλα. Στον Άρη είχε βοηθητικό ρόλο, ωστόσο είχε δύο κορυφαίες στιγμές στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και με την Αρμάνι Μιλάνου στο Παλέ.

ΟΓΚΟ ΑΝΤΕΓΚΜΠΟΓΙΕ

Ο Όγκο Αντεγκμπόγιε ήρθε στον Άρη την περίοδο 2014-15 για να αντικαταστήσει τον τραυματία Τόρεϊ Τόμας για έναν μήνα στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά έπεισε τους πάντες ότι αξίζει να παραμείνει ως το τέλος και έγινε… ένα με την υπόλοιπη ομάδα και τον κόσμο. Είχε… άδοξο τέλος γιατί έσπασε το χέρι του στα πλέι οφ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει στους μικρούς τελικούς, παρότι το… ήθελε σαν τρελός.

To Top