ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Zητείται αποτελεσματικότητα” από τους ακραίους επιθετικούς

Ο Άρης ξεκινάει με ντέρμπι τις υποχρεώσεις του στη Super League και το ζητούμενο ανάμεσα στ’ άλλα είναι η αποτελεσματικότητα που περιμένει από τους ακραίους επιθετικούς.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα σε σύνολο δέκα αγώνων που έχει δώσει μέχρι σήμερα (έξι στο πρωτάθλημα, δυο στο κύπελλο και τα δυο με την Αράζ στο Conference League) έχει πετύχει 11 γκολ, μια συγκομιδή, η οποία σίγουρα δεν είναι ικανοποιητική.

Από αυτά, τρία γκολ έχει πετύχει ο Μορόν, ενώ βρήκε δίχτυα ο Ντουντού στο ματς με τον Ατρόμητο, όντας ο μοναδικός από τους ακραίους επιθετικούς. Άλλα δυο έχει πετύχει ο Μισεουί και τα άλλα πέντε έχουν πετύχει δυο αμυντικοί κι ένας μέσος. Δυο ο Φαμπιάνο και ένα ο Άλβαρο, ενώ δυο έχει σημειώσει και ο Μόντσου.

Πέρα βέβαια από την αποτελεσματικότητα, το ζητούμενο από τον Χιμένεθ, είναι να γίνουν πιο απειλητικοί οι ακραίοι του αμυντικοί, δημιουργώντας “γκολ”, αλλά και βλέποντας δίχτυα. Κάτι που θέλει να περάσει στην ομάδα και δουλεύει  στο διάστημα της διακοπής.

To Top