Η ομάδα Κ17 του Άρη ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 0-2 στο Δημοτικό γήπεδο Φιλύρου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κιτρινόμαυροι έχουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του παιχνιδιού, εστιάζοντας στο πέναλτι που καταλογίστηκε στους φιλοξενούμενους και στα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Άρη.
Ο Σαραφιανός Παπασαραφιανός που αγωνίστηκε στο παιχνίδι στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, με την ελπίδα να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Η συνθεση του Άρη (Καραλιόπουλος): Κατεργιαννάκης, Χαριζόπουλος (55’ Ευμορφίδης), Παπαδόπουλος Ο., Κωστίκος, Γέργος, Αμπελάς (68’ Καραμανλής), Βοριαζίδης, Γατσώρης, Κάλφας (85’ Θεοδοσιάδης), Παπασαραφιανός, Κυριαζής (85’ Παντζιαράς).



