Ο κόσμος του Άρη περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για την πορεία των συζητήσεων με τον επενδυτικό οργανισμό, που ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της ομάδας μπάσκετ.
Αυτό που περιμένουν όλοι είναι η επιτυχή κατάληξη των επαφών των δύο πλευρών ώστε η κιτρινόμαυρη ομάδα να γυρίσει οριστικά και αμετάκλητα σελίδα και να μπει σε μια νέα εποχή, που θα σημάνει την αναγέννηση της ομάδας.
Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις των στελεχών της ΚΑΕ με τους εκπροσώπους των επενδυτών θα συνεχιστούν από σήμερα. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι αν όχι αυτή την εβδομάδα, τότε τη μεθεπόμενη θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και θα ανακοινωθούν τα χαρμόσυνα νέα.
Οι διοικούντες του Άρη κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν τους ανθρώπους του επενδυτικού οργανισμού, στοχεύοντας στην επιτάχυνση των διαδικασιών, προκειμένου, με την ολοκλήρωση του deal να αρχίσει μέσα στον μήνα η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού.
