Αλόνσο: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Champions League το συντομότερο δυνατό»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά  αύριο (16/9) την προσπάθειά της για ένα 16ο Κύπελλο Πρωταθλητριών/
Champions League, εντός έδρας με αντίπαλο την Μαρσέιγ, με τον προπονητή Τσάμπι Αλόνσο να επιμένει ότι ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι ανυπόμονος να κερδίσει το τρόπαιο και θεωρείται ένας από τους ηγέτες της ομάδας.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος βοήθησε τη Γαλλία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και να φτάσει στον τελικό του 2022, έχει κερδίσει επτά τίτλους της Ligue 1 και πολλές ατομικές διακρίσεις, αλλά εξακολουθεί να κυνηγά το «Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά».
Ο Κιλιάν Μπαπέ μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτη από την Παρί Σεν Ζερμέν πέρυσι και είδε την πρώην ομάδα του να κατακτά τελικά το πρώτο της Champions League, ενώ η Ρεάλ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αφού αποκλείστηκε στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον κόσμο,  από την Άρσεναλ.

«Ο Κιλιάν είναι μέρος του ταξιδιού, αλλά δεν τον βλέπω ανυπόμονο. Σήμερα μιλήσαμε για το τι σημαίνει το Champions League, αλλά δεν μιλήσαμε για τον Μάιο (όταν κέρδισε η Παρί Σεν Ζερμέν), μιλήσαμε για το σήμερα», δήλωσε (15/9) ο Αλόνσο στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου.
«Βλέπουμε ένα πρότζεκτ που μόλις ξεκινά. Ένας από τους στόχους είναι να κερδίσουμε το Champions League το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

To Top