Ανατράπηκε στο Μπέργκαμο και χάνει τις τελευταίες ελπίδες τίτλου η Νάπολι (video)

Παρότι προηγήθηκε, η Νάπολι ηττήθηκε με 2-1 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, παραμένοντας πολύ μακριά από την κορυφή της Serie A!

Η Νάπολι προηγήθηκε νωρίς, αλλά τελικά έφυγε ηττημένη από το Μπέργκαμο!

Οι πρωταθλητές μπήκαν στη θέση του οδηγού από το 18ο λεπτό, όμως η Αταλάντα βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας τη νίκη με 2-1!

Το 0-1 ήρθε στο 18′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκουτιέρεζ και κεφαλιά του Μπέκεμα, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 61′, όταν μετά από μία ακόμα στημένη φάση και κόρνερ του Ζαλέφσκι, ο Πάσαλιτς σκόραρε με κεφαλιά.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 81′, με μια τρίτη κεφαλιά και με τον Σάμαρτζιτς να δίνει τη νίκη στην ομάδα του, μετά από ασίστ του Μπερνασκόνι.

Έτσι, η Νάπολι ουσιαστικά χάνει και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, έχοντας μείνει 14 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ίντερ, ενώ η Αταλάντα έπιασε την Κόμο στην 6η θέση.

Νωρίτερα, η Τζένοα πανηγύρισε σπουδαία νίκη παραμονής, με 3-0 κόντρα στην Τορίνο!

To Top