Απογοητευμένος ο Αρτέτα με την ισοπαλία της Άρσεναλ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στην Αρσεναλ και στη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο.

Με 11 παίκτες πίσω από τη μεσαία γραμμή μετά το γκολ του Ερλινγκ Χάαλαντ και με εξαιρετική τακτική, η Σίτι κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένο τον κόουτς των γηπεδούχων, Μίκελ Αρτέτα:

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και τον τρόπο που παίξαμε. Κυριαρχήσαμε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το τελικό αποτέλεσμα με αφήνει απογοητευμένο. Ηταν τόσο άδικο που δεχθήκαμε αυτό το γκολ. Μετά από αυτό κυριαρχήσαμε ξανά στον αγώνα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αντίδραση».

Από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την αμυντικογενή τακτική και παραδέχθηκε: «Η Αρσεναλ αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη, οπότε μερικές φορές συμβαίνει να παίζουμε τόσο πίσω. Εντάξει, μία φορά στα δέκα χρόνια δεν είναι άσχημα έτσι; Θα πρέπει να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορούμε και με αυτή την τακτική. Είμαστε μία ομάδα σε μεταβατική περίοδο».

To Top