Ασταμάτητη Καλαμάτα, νίκησε τον Ολυμπιακό Β’ και διεύρυνε το αήττητο σερί της (video)

Τις υψηλές… πτήσεις της στη φετινή Super League 2 συνέχισε το απόγευμα του Σαββάτου (06/12) η Καλαμάτα.

Η ομάδα της Μεσσηνίας επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 του Ολυμπιακού Β’ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, διατηρώντας για ακόμη μία εβδομάδα το αήττητο σερί της (11-2-0)!

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με πέναλτι ο Παμλίδης στο 26ο λεπτό, με τον Μάντζη, που νωρίτερα κέρδισε το πέναλτι, να χρίζεται σκόρερ με κεφαλιά στο 54ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν προσωρινά με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Κεϊτά από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέντε λεπτά αργότερα.

Στο 69′, ο Βαφέας με κεφαλιά έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο η «Μαύρη Θύελλα» παραμένει στην κορυφή του Β’ ομίλου με 35 βαθμούς και στο +5 από τον δεύτερο Πανιώνιο που έχει ματς λιγότερο.

 

Την ίδια ώρα, Asteras B και ΠΑΟΚ Β έμειναν στην ισοπαλία (1-1) στο Περιστέρι. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με όμορφο τελείωμα του Σιμόνι στο 31ο λεπτό μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας, για να απαντήσουν οι Θεσσαλονικείς να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 67ο λεπτό με πέναλτι του Κοσίδη.

 

To Top