Άτυχος στάθηκε ο Ηλίας Κωστής, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για την φετινή σεζόν!
Ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 71ο λεπτό, αλλά δέκα λεπτά αργότερα αποχώρησε, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει, όταν πάτησε άτσαλα σε μια φάση διεκδίκησης της μπάλας.
Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα, πιθανόν νιώθοντας το μέγεθος της ζημιάς, με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τα χειρότερα: υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.
Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, η αποθεραπεία αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να χάσει την φετινή σεζόν.
Ilias Kostis will miss the rest of the season after tearing his ACL during Atlético’s friendly vs Inter Milan in Libya.
He went down late in the game after a challenge and immediately knew it was serious.
[@jsancris_ via @atleticosport_es] pic.twitter.com/6kFEiuCKG5
— The Partido a Partido Podcast (@ThePaPPod) October 11, 2025
