Ατομικό για Σούντμπεργκ-Δώνη, θεραπεία για Μεντίλ

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους Σούντμπεργκ και Δώνη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά αύριο το πρωί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

“Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης, συνεχίστηκε με passing game, παιχνίδια σε μικρό χώρο και ολοκληρώθηκε με αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Τίνο Καντεβέρε ακολούθησαν -και σήμερα- μέρος του προγράμματος, οι Νοά Σούντμπεργκ και Τάσος Δώνης έκαναν ατομικό, ενώ ο Χαμζά Μεντίλ έκανε θεραπεία.

Αύριο, Τετάρτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.

To Top