ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Βόλεϊ Γυναικών: Στην πρώτη ομάδα οι νεάνιδες Αντωνιάδου, Κουζούνη και Μπαρμπαλιού

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν ότι το ρόστερ της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2025-26, κλείνει με την «προαγωγή» τριών αθλητριών από τις Νεάνιδες στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τις Κυριακή Αντωνιάδου, Νικόλ Κουζούνη και Φωτεινή Μπαρμπαλιού, όλες τους γεννηθείσες το 2008.

Η Κυριακή Αντωνιάδου αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού και τα τελευταία χρόνια έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, προερχόμενη από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Ρυσίου.

Η Νικόλ Κουζούνη αγωνιζόμενη στη θέση της Ακραίας, επιστρέφει στον Άρη μετά από δύο σεζόν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ στην πρώτη της θητεία στην ομάδα μας είχε αποκτηθεί από τον Ατρόμητο Τριαδίου. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική κορασίδων.

Τέλος η Φωτεινή Μπαρμπαλιού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ο.Π.Α.Θ. Περσέα, αγωνίζεται ως Διαγώνιος κι από φέτος θα φοράει την φανέλα του Άρη.

To Top