Δεν πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις για την επιστροφή Ελλήνων διαιτητών στα ντέρμπι της Super League 1.
Το πρωί της Πέμπτης (25/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συζήτηση για την επιστροφή των Ελλήνων διαιτητών στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Από το συμβούλιο δεν p;aruhke καμία οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Έτσι το θέμα να παραμένει ανοικτό και υπό συζήτηση.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα, τονίζοντας ότι η θέση της ΚΕΔ και της Ομοσπονδίας είναι να συνεχιστεί το μοντέλο με Έλληνες διαιτητές και ξένους στο VAR. Όπως σημείωσε, η χρήση ξένων ρέφερι δεν φαίνεται να έχει μειώσει την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο υπογράμμισε ότι το ζήτημα θα εξεταστεί περαιτέρω και δεν πρόκειται να ληφθούν άμεσα αποφάσεις.



