Εισήγηση στην ΕΠΟ για πέντε Έλληνες στην 11άδα από τη νέα σεζόν στη Superleague 2

Tο Δ.Σ. της Super League 2 και κατόπιν εισήγησης του pροέδρου της, Πέτρου Μαρτσούκου, αποφάσισε να εισηγηθεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, την αύξηση από τη σεζόν 2025-26, του αριθμού υποχρεωτικής συμμετοχής στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε πέντε Έλληνες ποδοσφαιριστές από τρεις.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League 2:

«1. Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ.

2. Επήλθε συμφωνία της Διοργανώτριας με την εταιρεία διαχείρισης δανείων DuValue, η οποία και ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα.

3. Κατόπιν εισήγησης του Προέδρου, θα προταθεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα SL2 2025-2026, η αύξηση του αριθμού υποχρεωτικής συμμετοχής στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε πέντε (5) ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες από τρεις (3)».

To Top