Η βασική φάση της προετοιμασίας του Άρη ολοκληρώθηκε επί ολλανδικού εδάφους, με την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» να παίρνει σήμερα τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.
Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες έντονων προπονήσεων, φιλικών αναμετρήσεων και δουλειάς σε τακτικό και φυσικό επίπεδο, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη αφήνουν πίσω τους το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην πρόκληση της Αράζ.
Το ταξίδι στην Ολλανδία έδωσε στον Έλληνα τεχνικό την ευκαιρία να δουλέψει με τους διαθέσιμους παίκτες, να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν. Παράλληλα, αποτέλεσε ευκαιρία για τους νέους παίκτες να ενσωματωθούν στο γκρουπ και να «δέσουν» με τους υπόλοιπους.
Το πρόγραμμα για το Σάββατο περιλαμβάνει ρεπό, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν μετά το απαιτητικό διάστημα στην Ολλανδία. Την Κυριακή, όμως, άπαντες επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο, με στόχο να μπουν σε ρυθμούς… Αράζ, ενώ πριν από αυτό θα υπάρξει και ακόμη ένα φιλικό με την Ανόρθωση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε.
