ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στη βάση και επανεκτίμηση για Κουλμπόκα ενόψει της… ελληνικής πρεμιέρας

Η αποστολή του Άρη επιστρέφει σήμερα (01/10) στη Θεσσαλονίκη μ’ ένα σπουδαίο “διπλό” στις αποσκευές της και με το μυαλό όλων, πλέον στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα (04/10, 16:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Greek Basketball League.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα θα ξεκινήσει αύριο (02/10), με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να πραγματοποιήσουν ανάλογο ξεκίνημα (με το EuroCup) και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη διάρκεια της αυριανής (02/10) μέρας θα γίνει και η επανεκτίμηση της κατάστασης του Αρνόλντας Κουλμπόκα, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη, αλλά και της ίωσης που τον κατέβαλε.

Αν δεν ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει, αναμένεται να προφυλαχθεί και από τον αγώνα της πρεμιέρας της GBL.

To Top