Ο Κεμ Μπιρτς έρχεται ως πρωταθλητής στον Άρη, αφού μόλις χθες κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με τα χρώματα της Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπεσίκτας με 77-75.
Ο Καναδός σέντερ ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δίνοντας λύσεις με την εμπειρία και τον όγκο του πάνω στο παρκέ.
Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού έπειτα από μια διετία στην Πόλη είπε το δικό του «αντίο» ευχαριστώντας άπαντες για τη στήριξη που είχε στην ομάδα.
«Την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι στην Τουρκία. Πάντα ένιωθα περήφανος που ήμουν μέρος της οργανωτικής δομής της Φενέρμπαχτσε. Ευχαριστώ όλους», ήταν τα λόγια.
Ο ίδιος θα ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του “Αυτοκράτορα” και να συμβάλει και αυτός στη νέα προσπάθεια που γίνεται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.



