Η Θέλτα με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι ο Κάρλες Πέρεθ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Άρη ως δανεικός με οψιον αγοράς, ενώ ευχήθηκε στον παίκτη κάθε επιτυχία στην πρόκληση που τον περιμένει.
Η ανακοίνωση της Θέλτα αναφέρει:
“Η Θέλτα και ο Άρης Θεσσαλονίκης κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Κάρλες Πέρεθ. Ο Καταλανός επιθετικός θα αγωνιστεί στην ελληνική Super League την επόμενη σεζόν.
Γεννημένος στο Granollers, ο Κάρλες έφτασε στην πόλη της ελιάς το καλοκαίρι του 2022 και συνολικά έχει υπερασπιστεί την γαλάζια ασπίδα για περισσότερα από 3.200 λεπτά στα οποία έχει πετύχει 8 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ. Αφού ήταν δανεικός στη Χετάφε την περασμένη σεζόν, τώρα ξεκινά μια νέα αθλητική πρόκληση στον ελληνικό σύλλογο.
Η Θέλτα θέλει να του ευχηθεί κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο αθλητικό στάδιο.”
