ΜΠΑΣΚΕΤ

Η “μύηση” του Σιάο! Το απόλαυσε εκστασιασμένος και έγινε “ένα” με τον κόσμο στο… φλεγόμενο Παλέ!

Με τον νέο ιδιοκτήτη του, Ρίτσαρντ Σιάο, να δίνει το «παρών» στο κατάμεστο και… φλεγόμενο Αλεξάνδρειο, ο Άρης πανηγύρισε την επιβλητική νίκη με 98-76 κόντρα στο Αμβούργο χθες το βράδυ, κάνοντας το 2/2 στο EuroCup.

Τι να πεις για όσα έζησε, για όσα ένιωσε, για τα συναισθήματα και τις εκδηλώσεις του; Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη βραδιά για τον ίδιο,

Ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ήταν εκστασιασμένος πριν τον αγώνα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα που αντίκρισε στην πρώτη του παρουσία στο «Nick Galis Hall», αλλά και στο τέλος.

Συμμετείχε στις εκδηλώσεις του κόσμου, κουνούσε το κασκόλ του, φώναζε συνθήματα και κάποια τα τραγούδησε όπως “τον τρελογιατρό”!

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια στιγμή στο ημίχρονο άρπαξε το μικρόφωνο και φώναξε «αγαπώ τον Άρη»!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σιάο μπήκε στο παρκέ για να πανηγυρίσει τη νίκη μαζί με τους παίκτες, και μάλιστα πόζαρε μαζί τους για ομαδική φωτογραφία στο κέντρο του γηπέδου, ολοκληρώνοντας μία βραδιά που έζησε με την… ψυχή του!

Tο εκμυστηρεύτηκε αυτό στους συνεργάτες του, μετά το τέλος του αγώνα με τους Χάμπουργκ Τάουερς.

Ο Ασιάτης επιχειρηματίας που πήρε χθες μια πρώτη γεύση του τι εστί Παλέ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το μοναδικό σόου, που έδωσαν οι οπαδοί του Άρη, γεγονός που τον έκανε στη διάρκεια του παιχνιδιού να μην κρύβει τα συναισθήματά του και να συμμετέχει κι αυτός σε συνθήματα και πανηγυρισμούς.

Σίγουρα απόλαυσε την “μύηση” με τον Άρη και το… ενεργειακό πεδίο του Παλέ. Ο ίδιος άλλωστε ομολόγησε στα social media ότι ο Άρης έχει τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Η φλόγα δεν άναψε απλά, αλλά καίει δυνατά. Και είναι πλέον θέμα του ίδιου, της ομάδας και του κόσμου να έρθουν τα καλύτερα…

Το βέβαιο είναι πως ο Ρίτσαρντ Σιάο κατάλαβε πολύ καλά σε ποιον σύλλογο ήρθε, με όλα όσα πρεσβεύει o σύλλογος και δεν θα αργήσει πολύ και η επόμενη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

To Top