Συνάντηση υψηλού επιπέδου για τον Άρη αναμένεται να πραγματοποιηθεί λίγο πριν το Final Four της Euroleague (22-24/5), όπως είναι ήδη γνωστό.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Αγαπητός Διακογιάννης και ο τζέναραλ μάνατζερ, Νίκος Ζήσης, θα συναντηθούν με τον Τσους Μπουένο στις 20 Μαΐου, όπου οι δύο πλευρές θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους σχετικά με όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τις εξελίξεις σε αυτό.
Ήδη οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται για τη συνάντηση αυτή, στην οποία βασικό θέμα συζήτησης στην κοινή τους ατζέντα θα είναι η συνεργασία του Άρη με τη Euroleague και το Eurocup, στο οποίο συμμετέχουν οι κιτρινόμαυροι την τελευταία τριετία και φυσικά την προοπτική να μεταπηδήσει η ομάδα μελλοντικά στην ανώτατη διοργάνωση.
Δεν είναι μυστικό ότι η Euroleague έχει εκφράσει αρκετές φορές την ικανοποίησή της για την κατάσταση στον κιτρινόμαυρο σύλλογο και αφουγκράζεται το όραμα και τις φιλοδοξίες που έχουν δημιουργηθεί με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Όπως είναι γνωστό στα πλάνα της Euroleague είναι να δοθούν σε ομάδες του Eurocup τριετείς άδειες (τύπου μόνιμα συμβόλαια) και αυτό είναι ένα θέμα που θα πέσει στο τραπέζι της συνάντησης, με τους κιτρινόμαυρους να αναλύουν τα σχέδιά τους για το μέλλον και την επιθυμία που υπάρχει εντός του συλλόγου για συμμετοχή στη Euroleague μέσα στα επόμενα χρόνια.
Πρόσφατα είχε αναφερθεί σε αυτόν τον στόχο και ο Νίκος Ζήσης σε συνέντευξη του.



